بهترین راه حل برای استفاده از میوه ها

بهترین راه برای استفاده از میوه ها

بهترین راه برای استفاده از میوه ها

میوه ها غذاهایی هستند که مواد مغذی مهمی برای سلامتی دارند. با این حال ، آنها تمایل دارند ظرف چند روز طراوت خود را از دست دهند. چگونه می توان از آنها استفاده کرد؟ ما 3 روش را با شما به اشتراک می گذاریم.

همچنین می توانید بخوانید: فواید خوردن موز در روز

بهترین راه برای استفاده از میوه ها

مصرف روزانه میوه ها یکی از عادت هایی است که به حفظ بهزیستی جسمی و روحی کمک می کند. این تنوع غذاها علاوه بر کم کالری ، ویتامین ها و مواد معدنی لازم را برای سلامتی فراهم می کند. آیا می خواهید روش های مختلفی را برای استفاده از میوه ها بیاموزید؟

اگرچه بهتر است قطعات را در حالت طبیعی آنها بخورید ، اما برخی از اشکال جایگزین مصرف نیز وجود دارد که می توان در هنگام رسیدن به این غذاها بسیار پخته یا در مورد خراب شدن آنها در نظر گرفت. در اینجا چند گزینه به تفصیل آورده شده است.

قبل از کشف چگونگی استفاده از میوه ها ، اجازه دهید یک بررسی مختصر در مورد خواص این غذا انجام دهیم. و ، همانطور که در یک نشریه در پیشرفت در تغذیه به تفصیل آمده است ، میوه ها حاوی ترکیبات مهم فعال زیستی از جمله فیتوشیمیایی ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و الیاف هستند.

میوه ها ، مانند سبزیجات و غلات سبوس دار ، در پیشگیری از بیماری های مزمن ، عمدتاً به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی ، نقش دارند. علاوه بر این ، وی خاطرنشان می کند که چیز ایده آل مصرف حدود 4 قطعه در روز است.

اما سلام ، با بازگشت به مبحث اصلی ما ، قصد داریم در صورت مرور سایر روش ها ، برای استفاده از این غذا ، هنگامی که دیگر دلپذیر نیست از خوردن آن به شکل طبیعی خود استفاده کنید. آیا جرات دارید آنها را امتحان کنید؟

1- مربای میوه درست کنید

1- مربای میوه درست کنید

زمان می گذرد و شما هنوز میوه هایی را در آشپزخانه که هفته قبل در سوپرمارکت خریداری کرده اید ، دارید. فراموش می کنید که آنها را با خود ببرید و هر بار که به خانه می آیید و یخچال را باز می کنید ، وقتی آنها را در آنجا می بینید ناامید می شوید و نمی دانید با آنها چه کار کنید. خوب ، دیگر لازم نیست نگران این موضوع باشید.

تهیه مربای غنی طبیعی یکی از بهترین راه ها برای استفاده از میوه ها است . مخصوصاً وقتی کاملاً نرم باشند. علاوه بر این ، پس از آماده شدن ، می توانید با طعم آن در یک نان تست یا ساندویچ های دیگر لذت ببرید. برای این کار شما نیاز دارید:

عناصر

2 و 1/2 فنجان آب پرتقال (280 میلی لیتر).

5 فنجان توت فرنگی ، خرد شده به قطعات (500 گرم) .

1 قاشق غذاخوری شکر (25 گرم).

آماده سازی

به خاطر داشته باشید که این دستور العمل در مدت زمان 5 دقیقه ، حداکثر انجام می شود.

ابتدا در قابلمه ای بر روی حرارت زیاد ، تمام مواد (از جمله شکر) را اضافه کنید.

با کمک قاشق چوبی مرتباً هم بزنید.

هنگامی که به نقطه جوش رسید ، بگذارید مخلوط برای چند دقیقه بماند.

2- اسموتی تهیه کنید

اسموتی تهیه کنید

راه دیگر برای بهره گیری از میوه هایی که در آشپزخانه یا یخچال و فریزر فراموش کرده ایم تهیه لرزش یا اسموتی های خوشمزه است . ما فقط باید قطعات میوه را که داریم ببینیم و چگونه می توانیم آنها را ترکیب کنیم تا طعم خوبی برای ما داشته باشد.

به عنوان مثال ، موز معمولاً مناسب ترین نوع اسموتی ها با توت فرنگی است. با این وجود ، مخلوط موز با نارنگی ، توصیه نمی شود ، به خصوص اگر قصد داریم اسموتی را با شیر گاو تهیه کنیم .

اگر بخواهیم این ترکیب را انتخاب کنیم ، ناچاریم از نوشیدنی گیاهی (سویا ، بادام و غیره) استفاده کنیم تا نارنگی با شیر بریده نشود.

پس از انتخاب میوه ، شستشو ، پوست کنده و برش ، آنها را با مخلوط کمی شیر در مخلوط کن قرار می دهیم و همه چیز را مخلوط می کنیم تا زمانی که به مخلوط یکدست برسیم. در اینجا دستورالعمل زیر را مورد بحث قرار می دهیم تا بتوانید به تهیه آن توجه کنید .

عناصر

2 فنجان آب (220 میلی لیتر) 

1 برگ نعنا برای تزئین (5 گرم)

2 فنجان توت فرنگی خرد شده (200 گرم)

1 و 1/2 فنجان تمشک (150 گرم)

1 فنجان زغال اخته خرد شده (100 گرم)

1 ماست طبیعی یا وانیلی (125 میلی لیتر) 

2 قاشق غذاخوری میوه های قرمز خشک (50 گرم)

آماده سازی

نگران نباشید ، این آماده سازی طی 5 دقیقه آماده خواهد شد. بسیار ساده است

ابتدا همه مواد را در مخلوط کن ریخته و سپس بپوشانید.

مطمئن شوید که همه چیز را مخلوط می کنید و کمی آب آن را اضافه می کنید. ایده این است که نتیجه یک اسموتی با قوام کافی است (که نه خیلی مایع است و نه خیلی ضخیم).

در آخر ، نتیجه را درون یک لیوان با چند مکعب یخ و برگ نعنا بریزید. اکنون زمان نوشیدن اسموتی خانگی شما است .

همچنین می توانید بخوانید: اسموتی زغال اخته و گیلاس

آیا جرات تهیه این دستور العمل ها در خانه را دارید؟ همانطور که تازه متوجه شده اید ، آنها روش های بسیار ساده ای برای استفاده از میوه هایی هستند که طراوت خود را از دست داده اند. با این حال ، آنها باید در حد اعتدال خورده شوند ، زیرا کالری بیشتری نسبت به میوه به تنهایی اضافه می کنند. این را در خاطر داشته باشید و راهی برای جلوگیری از هدر رفتن آن ایجاد کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *