یخمک هندوانه ای خوشمزه و طبیعی برای سلامتی

یخمک هندوانه ای خوشمزه و طبیعی برای سلامتی

یخمک هندوانه ای خوشمزه و طبیعی برای سلامتی

قبل از تهیه این نوشیدنی مهم است که همه دانه ها را از هندوانه پاک کنید. همچنین ، به یاد داشته باشید که یکبار که آن را در فریزر قرار می دهید ، مرتباً آن را حرکت دهید تا جامد نشود و براق شود.
یخمک هندوانه ای

روزهای زیبا و گرم ویژه شروع لذت بردن از خوشمزه ترین بستنی و نوشابه است که ما را به فکر تابستان و تعطیلات می اندازد. در مقاله زیر ، نحوه تهیه یک سوربت مخصوص هندوانه را برای نوشیدن برای میان وعده به شما خواهیم گفت ، اواسط صبح ، هنگام رفتن به یک پیک نیک به پارک یا هرجایی که فکرش را می کنید ، تهیه کنید.

همچنین می توانید بخوانید: چهار  مورد از فواید هندوانه که احتمالاً نمی دانید

یخمک هندوانه ای خوشمزه و طبیعی برای سلامتی

یخمک هندوانه ای خوشمزه و طبیعی برای سلامتی

سوربت هندوانه نوشیدنی با اصالت اسپانیایی است که خیلی سریع درست می شود و کالری کمی دارد. بنابراین ، اگر از خود مراقبت می کنید که به ساحل بروید ، از لذت بردن از آن دریغ نکنید. تهیه دستورالعمل حدود یک ساعت طول می کشد و مواد لازم برای چهار نفر سرو می شود.

مواد لازم :
یک هندوانه کوچک
100 گرم شکر 
125 سی سی آب معدنی
آماده سازی

در یک قابلمه ، شکر و آب را قرار دهید.
بگذارید چند دقیقه بجوشد تا شربت بدست آید.
هندوانه را برداشته و دانه ها را خارج کنید.

هندوانه را با همزن مخلوط کنید تا به صورت خمیر یکدست درآید.
هندوانه را با شربت مخلوط کنید.

برای اینکه نرم شود ، چند تکه یخ قرار دهید و با همزن هم بزنید. گزینه دیگر قرار دادن آن به مدت سه ساعت در یخچال است.

طرز تهیه یخمک هندوانه

طرز تهیه یخمک هندوانه

این دسر سرد برای روزهای گرم ایده آل است ، زیرا به راحتی تهیه می شود و به مراحل و مواد اولیه زیادی احتیاج ندارد. می توانید از آن به عنوان یک دسر یا همراه با یک وعده غذایی سالاد سبک لذت ببرید .

مواد لازم برای 4 نفر
هندوانه.
بستنی توت فرنگی 250 گرم.
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بسیار بکر.
شکر (مقدار لازم).
نمک (مقدار لازم).
برگ نعناع برای تزئین.
برای تهیه دستور العمل یخمک هندوانه باید:
هندوانه را پوست بگیرید ، دانه ها را برداشته ، تفاله را خرد کرده و در مخلوط کن یا مخلوط کن مخلوط کنید. از مواد غذایی هم می توان استفاده کرد.
روغن زیتون ، کمی شکر و کمی نمک را اضافه کنید و کمی بیشتر هم بزنید.
بستنی توت فرنگی را اضافه کنید و دوباره بزنید.
در ظرف گسترده ای بریزید و حدود سه ساعت در فریزر قرار دهید تا جامد شود.
برای اینکه به نظر یک قطعه یخ نرسد ، هر ساعت آن را از یخچال خارج کرده و کمی هم بزنید.
برای سرو ، همانطور که می خواهید به قسمتهایی برش دهید. برگ های نعناع را برای تزئین فراموش نکنید.

طرز تهیه یخمک هندوانه

طرز تهیه یخمک هندوانه

برخی افراد از این دستورالعمل برای بار تولد یا شام استفاده می کنند. برای مثال . اگر می خواهید این یک دستورالعمل برای کل خانواده باشد ، لیست اصلی مواد تشکیل دهنده را که برای 4 وعده نشان داده شده است دنبال کنید.

عناصر
1/2 کیلو هندوانه بدون دانه.
125 میلی لیتر آب.
60 گرم شکر .
2 قاشق غذاخوری آب لیمو.
1 پیمانه نمک.
موارد مصرف

در یک قابلمه ، شکر و آب را اضافه کنید و در حالی که هم بزنید روی حرارت ملایم حرارت دهید ، تا جوش بیاید.
وقتی به نقطه جوش رسید ، دو دقیقه دیگر بگذارید و به یک ظرف سرد منتقل کنید ، تا دما بلافاصله تغییر کند.
هندوانه را خرد کرده و آبلیمو و کمی نمک را به آن اضافه کنید.
خوب مخلوط کنید تا یک کرم همگن باقی بماند.
شربت را در دمای اتاق بریزید و کمی بیشتر هم بزنید.
به ظرفی مناسب برای یخچال و فریزر منتقل کنید و به مدت سه ساعت خنک شود و گاه گاهی هم بزنید تا یخ نزند.

می توانید در یک فنجان یا ظرف پهن سرو کنید و با قاشق یا چنگال مصرف کنید.
اگر کمی بیشتر آن را خرد کرده و الکل اضافه کردید ، اضافه کردن یخ را فراموش نکنید . به این ترتیب نوشیدنی خوشمزه ای از هندوانه خواهید نوشید که برخی آن را دایکیری می نامند.
با استفاده از این سه آماده سازی ، می توانید از تمام خواص این میوه نفیس ، مشخصه ماه های تابستان لذت ببرید. چه به عنوان اسموتی ، چه دسر و چه به عنوان نوشیدنی برای موارد خاص ، سوربت هندوانه یک دستورالعمل است که نمی توان آن را در کارنامه شما گم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *