گروه های غذاهای ناسالم و غذاهای سالم

گروه های غذاهای ناسالم و غذای های ناسالم

گروه های غذاهای ناسالم و غذاهای سالم

در هنگام انتخاب غذای ما ، همیشه بهتر است به جای محصولات بسته بندی شده از غذاهای طبیعی خودداری کنید ، زیرا از افزودنیهای غیرضروری خودداری می کنید

اگر میوه های زیادی ، سبزیجات ، غلات سبوس دار و پروتئین های بدون چربی مصرف می کنید ، احتمالاً از منحنی تغذیه جلوتر هستید. با این حال، تی در اینجا ممکن است که شما اشتباه با انتخاب مواد غذایی ناسالم است حتی بدون آن تحقق.

همه غذاها به همان روش و حتی غذاهای سالم تولید نمی شوند و ممکن است به اندازه فکر کردن ویتامین ها و مواد مغذی دریافت نکنید.

در حقیقت ، این امکان وجود دارد که شما سهواً بدن خود را با قند و سدیم اضافی پر کنید .

بنابراین ، در این مقاله به معرفی غذاهای ناسالم و سالم که می توانید بخورید و سالم ترین گزینه های شما را شناسایی می کنیم ، بنابراین می توانید شکاف های مورد نیاز غذایی خود را ببندید.

همچنین می توانید بخوانید: غذاهایی که همیشه باید در یخچال نگهداری شوند

بدترین غذاهای ناسالم برای بدن است

نان سفید و ماکارونی

نان سفید و ماکارونی

دانه های تصفیه شده که شامل نان سفید ، ماکارونی ، برنج و کراکر هستند فاقد سبوس یا جوانه گندم هستند.

این نوع دانه ها از شاخص گلیسمی بالاتری برخوردار هستند ، به این معنی که قندها سریعتر می توانند در جریان خون جذب شوند.

گوشت قرمز

گوشت قرمز

گوشت قرمز (که شامل گوشت گاو ، گوشت گوسفند است) از نظر کلسترول و چربیهای اشباع سرشار هستند .

همچنین گوشت قرمز ممکن است خطر دیورتیکولیت ، یک بیماری التهابی روده را افزایش دهد.

هر چیزی در یک قوطی

سبزیجات کنسرو شده اغلب از فیبر و سایر مواد مغذی تخلیه می شوند ، و همچنین با سدیم پر می شوند. اگر مرتباً سبزیجات کنسرو بخورید ، کاهش کیفیت مواد غذایی را تجربه خواهید کرد.

سبزیجات با نشاسته

ذرت ، نخود فرنگی ، سیب زمینی ، کدو نسبت به سایر انواع سبزیجات حاوی ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر کمتری هستند.

علاوه بر این ، آنها معمولاً بین دو تا سه برابر کالری بیشتر در هر وعده نسبت به سایر سبزیجات غیر نشاسته ای دارند.

کنسرو لوبیا

درست مانند لوبیای کنسرو معمولی ، این لوبیای پخته شده حاوی 3 قاشق غذاخوری شکر در هر وعده و 50٪ سدیم بیشتر است.

نوشیدنی های میوه ای فرآوری شده

نوشیدنی های میوه ای فرآوری شده

آنها اغلب به عنوان “آب واقعی” به بازار عرضه می شوند ، اما برچسب های موجود در این محصولات برعکس است. آنها با قند ، کالری خالی و شیرین کننده های مصنوعی پر شده اند .

برخی از شرکت ها سعی می کنند با افزودن شیرین کننده های مصنوعی از قند موجود در نوشیدنی های میوه جلوگیری کنند. با این حال ، هوس غذاهای چرب ، قندی ، شور و سایر غذاهای ناسالم ممکن است افزایش یابد.

کمپوت ها

کمپوت ها

میوه به طور طبیعی شیرین است ، بنابراین نیازی به قند یا “تقویت کننده عطر و طعم مبتنی بر شکر” نیست که اغلب در مواد معدنی خاص پیدا می کنیم.

در مورد آن فکر کنید ، کشمش فقط یک انگور چروکیده است ، بنابراین یک فنجان کشمش حاوی کالری بیشتری نسبت به یک فنجان انگور کامل است.

گوشتهای فرآوری شده

گوشتهای فرآوری شده

همیشه ایده خوبی برای محدود کردن میزان مصرف غذاهای فرآوری شده از هر نوع است و پروتئین نیز از این قاعده مستثنی نیست.

گوشتهای فرآوری شده ، مانند گوشتهای سرد ، کالباسها و انتخابهای ترشح شده ، دارای سدیم ، مواد نگهدارنده و چربیهای اشباع زیاد هستند.

ماست های طعم دار

بسیاری از ماست های طعم دار حاوی 30 گرم شکر در هر وعده 6 اونسی است.

از ماست های قابل شستشو پاک کنید ، زیرا بسیاری از کالری های بیشتری به قند کمک می کنند و می توانند احساس کمتری را به شما نشان دهند.

به عبارت دیگر ، برای صبحانه یک نوشیدنی ماست طعم دار بخورید و قبل از ناهار دوباره گرسنه شوید.

درباره چربی های ترانس

درباره چربی های ترانس

چربی های ترانس در مواد غذایی سرخ شده ، کالاهای پخته شده و میان وعده های فرآوری شده به شکل روغن های هیدروژنه تا حدی یافت می شوند.

همچنین چربی های ترانس سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهند و کلسترول خوب (HDL) را کاهش می دهند. این خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد.

همچنین می توانید بخوانید: این هفت غذا را شب نخورید

گزینه های غذای های سالم تر

سبزیجات

سبزیجات

بهترین سبزیجات تیره ترین و غنی ترین رنگ مانند اسفناج ، کلم ، رومین ، شلغم و کلم بروکلی است.

آنها برخی از مواد مغذی پر چرب موجود در کره زمین هستند ، که دارای ویتامین ها ، مواد معدنی و فیتوشیمیایی هایی هستند که به محافظت از سلول ها و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

حبوبات

حبوبات

نخود و لوبیای گزینه ای سالم هنگام ترکیب با غلات سبزیجات و سبزیجات است.

آنها سرشار از فیبر و پروتئین های گیاهی هستند. نه تنها این، اما مصرف حبوبات پخته شده یافت شده است به متصل به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن و چاقی.

چربیهای اشباع نشده

چربیهای اشباع نشده

آووکادو حاوی مقدار زیادی چربی است ، اسیدهای چرب اشباع نشده هستند.

آووکادو حاوی بیش از ده ها ماده مغذی اساسی است. آنها سرشار از فیبر ، ویتامین های B و E و پتاسیم هستند.

میوه ها

میوه ها

رنگدانه های تیره رنگ زغال اخته ، تمشک ، تمشک و توت فرنگی باعث ایجاد پلی فنول ها و آنتوسیانین ها می شود که فواید آنتی اکسیدانی دارند.

انواع توت ها همچنین سرشار از ویتامین C و کالری کم هستند. به طور خاص زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان است و حتی با کاهش خطر بیماری قلبی و زوال عقل در ارتباط است.

غلات

جو غنی از اسیدهای چرب امگا 3 ، اسید فولیک ، فیبر و پتاسیم است که باعث می شود آنها به یک غذای سالم تبدیل شوند که کلسترول را کاهش داده و چربی را می سوزاند.

نان های جو از قبیل این دسته هستند.

ماهی و غذای دریایی

ماهی و غذای دریایی

غذاهای دریایی ممکن است سالم ترین نوع پروتئینی باشد که می توانید پیدا کنید.

بسته بندی شده با اسیدهای چرب امگا 3 ، باعث کاهش التهاب در بدن ، تنظیم فشار خون و کاهش خطر بیماری هایی مانند سندرم روده تحریک پذیر می شود .

افرادی که ماهی زیادی می خورند ، کمتر دچار افسردگی و اضطراب می شوند.

ماست

ماست داری پروتئین است و منبع خوبی برای کلسیم است.

بهترین نوع ماست برای خرید ماست کم چربی است ، زیرا حاوی مقدار بیشتری پروتئین ، با چربی کمتر در هر وعده است.

این توصیه ها را دفعه بعد که به خرید مواد غذایی می پردازید در خاطر داشته باشید تا با دقت بیشتری غذاهای سالم و ناسالم را تشخیص دهید.

همچنین می توانید بخوانید: ده تغییر ساده که باعث می شود وعده های غذایی شما سالم تر شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *