پرش به محتوا
گراتن سیب زمینی خوشمزه و خوش طعم با پنیر مخصوص
گراتن سیب زمینی پنیری یک دستور سبک نیست ، اما اگر مقادیر را اندازه گیری کنیم و به میزان متوسط از آن لذت ببریم ، از نظر وزن مشکلی نخواهیم داشت.
این دستور دقیقاً سبک ترین یا کم کالری ترین نیست ، اما می توان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل از آن لذت برد.
سیب زمینی ، پنیر و خود پخت یکی از رایج ترین مواد و روش های تهیه است که می توانیم در هنر آشپزی پیدا کنیم. این ترکیب نفیس است و بنابراین ، ارزش انتخاب یک پنیر با کیفیت را دارد تا نتیجه آن بی نظیر باشد.
وقت آن است که به کار بپردازیم و با این آماده سازی خارق العاده که ترکیبی از عطر و طعم بی نظیر پنیر ذوب شده با لطافت و تطبیق پذیری سیب زمینی پخته شده است ، شروع می کنیم.
همچنین ، اگر می خواهید کربوهیدرات های سالم و کافی مصرف کنید ، این آماده سازی بیش از حد توصیه شده است. بسیار خوشمزه و مناسب برای ترکیب با برنج ، موز ، سالاد یا فقط با یک برش نان.
عناصر
5 سیب زمینی بزرگ (1 کیلو)
1 قاشق غذاخوری پودر سیر (15 گرم)
2 قاشق چایخوری نمک (10 گرم)
1 فنجان پنیر پارمزان (200 گرم)
1 فنجان خامه مایع مایع (240 میلی لیتر)
2 قاشق چای خوری جوز هندی (10 گرم)
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده (15 گرم)
آماده سازی
![آماده سازی](https://www.shahrbaano.ir/wp-content/uploads/2020/10/406-300x200.jpg)
اولین کاری که باید انجام شود شستن سیب زمینی ها است. به یاد داشته باشید که آنها معمولاً با زمین های زیادی می آیند.
پس از اتمام مرحله قبلی ، پوست آنها را به خوبی پوست بگیرید.
قبل از ادامه ، حتما فر را گرم کرده و دما را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
اقدام به برش سیب زمینی کنید. توجه داشته باشید که ضخامت آنها به طور مشابه ، عرض حدود 2 سانتی متر است.
حتما قالب را با کره چرب کنید. سطح آن را به طور یکنواخت می پوشاند تا نچسبد.
اکنون با تهیه مخلوط ادامه دهید. خامه مایع شیر ، سیر ، فلفل ، کمی نمک و جوز هندی را مخلوط کنید.
می توانید از همزن استفاده کنید و مخلوط را کمی در قابلمه گرم کنید ، یا اگر ترجیح می دهید همه را در دمای اتاق انجام دهید و سپس آن را به اجاق برسانید.
مخلوطی را که درست کرده اید با فنجان های پنیر پارمزان بپوشانید .
سپس ، او با دقت بسیار زیادی به جمع آوری سیب زمینی ها روی سینی شیشه می پردازد. آنها را یکی بر روی دیگری قرار دهید.
ایده این است که شما 4 لایه ایجاد کنید ، به این ترتیب: 1 لایه سیب زمینی برش خورده ، پر کردن ، یک لایه دیگر سیب زمینی و غیره تا زمانی که تمام وجود مواد تشکیل دهنده کامل شود.
در آخر ، آن را به اجاق برسانید و به مدت 45 دقیقه آن را بپزید و گراتن سیب زمینی خود را با پنیر ، خانگی و خوشمزه آماده کنید.
به عنوان آخرین نکته ، از مشعل کوچک استفاده کنید یا حدود 5 دقیقه قبل از اتمام درجه حرارت فر را افزایش دهید تا پنیر رنده شود.
خواهید دید که چگونه این دستور خوشمزه غذای خوبی برای خوردن با دوستان و خانواده خود خواهد بود ، مطمئناً آن را دوست خواهید داشت.
2 دنبال این می گردید “گراتن سیب زمینی خوشمزه و خوش طعم با پنیر مخصوص”-
بازتاب: این سیب زمینی پخته و خوشمزه را در خانه تهیه کنید | مجله اینترنتی شهربانو
-
بازتاب: غذا های شب کریسمس در سراسر جهان - مجله اینترنتی شهربانو