گراتن سیب زمینی خوشمزه و خوش طعم با پنیر مخصوص

گراتن سیب زمینی خوشمزه و خوش طعم با پنیر مخصوص

گراتن سیب زمینی خوشمزه و خوش طعم با پنیر مخصوص

گراتن سیب زمینی پنیری یک دستور سبک نیست ، اما اگر مقادیر را اندازه گیری کنیم و به میزان متوسط ​​از آن لذت ببریم ، از نظر وزن مشکلی نخواهیم داشت.

این دستور دقیقاً سبک ترین یا کم کالری ترین نیست ، اما می توان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل از آن لذت برد.

سیب زمینی ، پنیر و خود پخت یکی از رایج ترین مواد و روش های تهیه است که می توانیم در هنر آشپزی پیدا کنیم. این ترکیب نفیس است و بنابراین ، ارزش انتخاب یک پنیر با کیفیت را دارد تا نتیجه آن بی نظیر باشد.

وقت آن است که به کار بپردازیم و با این آماده سازی خارق العاده که ترکیبی از عطر و طعم بی نظیر پنیر ذوب شده با لطافت و تطبیق پذیری سیب زمینی پخته شده است ، شروع می کنیم.

همچنین ، اگر می خواهید کربوهیدرات های سالم و کافی مصرف کنید ، این آماده سازی بیش از حد توصیه شده است. بسیار خوشمزه و مناسب برای ترکیب با برنج ، موز ، سالاد یا فقط با یک برش نان.

عناصر

5 سیب زمینی بزرگ (1 کیلو)

1 قاشق غذاخوری پودر سیر (15 گرم)

2 قاشق چایخوری نمک (10 گرم)

1 فنجان پنیر پارمزان (200 گرم)

1 فنجان خامه مایع مایع (240 میلی لیتر)

2 قاشق چای خوری جوز هندی (10 گرم)

1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده (15 گرم)

آماده سازی

آماده سازی

اولین کاری که باید انجام شود شستن سیب زمینی ها است. به یاد داشته باشید که آنها معمولاً با زمین های زیادی می آیند.

پس از اتمام مرحله قبلی ، پوست آنها را به خوبی پوست بگیرید.

قبل از ادامه ، حتما فر را گرم کرده و دما را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

اقدام به برش سیب زمینی کنید. توجه داشته باشید که ضخامت آنها به طور مشابه ، عرض حدود 2 سانتی متر است.

حتما قالب را با کره چرب کنید. سطح آن را به طور یکنواخت می پوشاند تا نچسبد.

اکنون با تهیه مخلوط ادامه دهید. خامه مایع شیر ، سیر ، فلفل ، کمی نمک و جوز هندی را مخلوط کنید.

می توانید از همزن استفاده کنید و مخلوط را کمی در قابلمه گرم کنید ، یا اگر ترجیح می دهید همه را در دمای اتاق انجام دهید و سپس آن را به اجاق برسانید.

مخلوطی را که درست کرده اید با فنجان های پنیر پارمزان بپوشانید .

سپس ، او با دقت بسیار زیادی به جمع آوری سیب زمینی ها روی سینی شیشه می پردازد. آنها را یکی بر روی دیگری قرار دهید.

ایده این است که شما 4 لایه ایجاد کنید ، به این ترتیب: 1 لایه سیب زمینی برش خورده ، پر کردن ، یک لایه دیگر سیب زمینی و غیره تا زمانی که تمام وجود مواد تشکیل دهنده کامل شود.

در آخر ، آن را به اجاق برسانید و به مدت 45 دقیقه آن را بپزید و گراتن سیب زمینی خود را با پنیر ، خانگی و خوشمزه آماده کنید.

به عنوان آخرین نکته ، از مشعل کوچک استفاده کنید یا حدود 5 دقیقه قبل از اتمام درجه حرارت فر را افزایش دهید تا پنیر رنده شود.

خواهید دید که چگونه این دستور خوشمزه غذای خوبی برای خوردن با دوستان و خانواده خود خواهد بود ، مطمئناً آن را دوست خواهید داشت.

همچنین می توانید بخوانید: طرز تهیه ماهی کباب شده با سس برنایز

2 دنبال این می گردید “گراتن سیب زمینی خوشمزه و خوش طعم با پنیر مخصوص

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *