پرش به محتوا
کوفته های خوشمزه در سس اسپانیایی ، دستور خانگی
کوفته در سس اسپانیایی روش متفاوتی برای تهیه این غذای سنتی است بدون آنکه ذات آن از بین برود و یک ماده مغذی اضافی برای سلامتی آن فراهم شود.
شامی کباب در سس اسپانیایی توسط یک روش خاص از ساخت براث، متمایز سس که شامل مواد تشکیل دهنده که واقعا باور نکردنی است که ایستادگی کردن برای سهم مدیترانه است که تنها در این کشور پیدا شده است.
علاوه بر این ، توجه این دستور غذا به گوشت ، مرغ و غیره معطوف نیست ، بلکه به سس ها و چاشنی ها اختصاص دارد ، جایی که بخشی از این راز نهفته است. اگر شما می خواهید به تغییر کمی آن دستور العمل های کلاسیک خود را منوهای در طول هفته، این آماده سازی به نظر می رسد مانند یک جایگزین خوب است.
بیشتر راز چشیدن نهایی در تهیه سسی است که واقعاً بی نظیر است. اسپانیایی ها به عنوان ایبری خوب ، عناصر معمولی مربوط به منطقه مدیترانه را شامل می شوند که عطر و طعم منحصر به فردی را ارائه می دهند که مشخصه این غذا با کوفته است. برو جلو و آنها را امتحان کنید!
راهنمای قطعی تهیه کوفته در سس اسپانیایی
اگر به قسمت تغذیه ای برویم ، می توانیم برجسته کنیم که این غذا سهم قابل توجهی در پروتئین های دارای ارزش بیولوژیکی بالا دارد. اگرچه به ما توصیه شده است که میزان مصرف گوشت قرمز را تعدیل کنیم ، اما این ماده غذایی همچنان منبع خوبی از مواد مغذی برای رژیم غذایی است.
در حقیقت ، تحقیقات منتشر شده در مجموعه مقالات انجمن تغذیه ، نشان می دهد که قرار دادن گوشت قرمز بدون چربی در یک رژیم غذایی سالم و متنوع می تواند به کاهش وزن کمک کند. البته ، مورد دوم به بسیاری از عوامل دیگر مانند خوردن رژیم کم انرژی و مکمل آن با ورزش بستگی دارد.
در هر صورت ، دستور العمل های حاوی گوشت همیشه از نظر طعم و مزه و تغذیه گزینه خوبی خواهند بود. علاوه بر این ، در این حالت ، ما مکمل های سالم دیگری را انتخاب می کنیم تا جلوه خاصی به آنها بدهد.
ابتدا با سس شروع کنید

همانطور که خوب می دانید ، این کلید تهیه کوفته کوفته است. شما باید دقیق باشید و مراحلی را که در پیش دارید دنبال کنید تا به بهترین شکل ممکن مشاهده کنید. نگران نباشید ، خیلی پیچیده نیست و زود پخت می شود.
عناصر
2 عدد پیاز
2 هویج
1 قاشق غذاخوری نمک (15 گرم)
2 حبه سیر بدون پوست
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر (15 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری آرد گندم (15 گرم)
خرج کردن فلفل سیاه آسیاب شده
آماده سازی
برای شروع ، پیاز ، هویج و سیر را ریز خرد کنید. روغن زیتون را به ماهیتابه اضافه کرده و با سبزیجات سس درست کنید .
شما می دانید که چه موقع سرخ کردن را متوقف کنید وقتی رنگ طلایی تری پیدا کرد و رایحه در آن نفوذ کرد.
اکنون وقت آن است که با نمک و لمس فلفل سیاه آسیاب شده میل کنیم.
بلافاصله پس از آن ، شما باید آرد گندم را با هم ترکیب کرده و بگذارید تا سیر شود. این گام بسیار مهم است!
تقریباً برای نتیجه گیری ، باید شعله را به حداقل ممکن اجاق گاز کاهش دهید و یک فنجان شراب بریزید . بگذارید 25 دقیقه بپزد.
در آخر اگر متوجه شدید بیش از حد غلیظ شده و توده هایی وجود دارد ، می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا سس شفاف شود .
دستور پخت کوفته

عناصر
4 فنجان گوشت گاو (400 گرم)
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان (45 گرم)
1 تکه نان که به قطعات کوچک بریده شده است
2 شاخه جعفری ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده (15 گرم)
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون (45 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری نمک (15 گرم)
آماده سازی
ابتدا نان را با پیاز رنده شده در یک کاسه متوسط و متناسب با دستان خود بپیوندید .
با دستان خود مخلوط کنید تا آب آزاد شده توسط پیاز در آرد سوخاری خیس بخورد.
هر دو نوع گوشت ، تخم مرغ ، سیر و پنیر پارمزان را اضافه کرده و ورز دادن را ادامه دهید. تمام مواد را چاشنی و ادغام کنید.
با کمک یک قاشق بزرگ به خودتان کمک کنید تا به کوفته ها شکل کلاسیکی بدهد. در صورت تمایل می توانید با لمس آرد گندم کمک کنید تا گوشت بهتر چسبیده شود.
این کار را تکرار کنید تا تمام گوشت تمام شود و ذخیره شود.
روغن زیتون را در ماهیتابه داغ با حرارت متوسط اضافه کنید و کوفته ها را به آرامی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود ، اما پخته نشود .
در آخر ، آنها را در یک بشقاب بزرگ قرار دهید و سس اسپانیایی که قبلاً درست شده را اضافه کنید.
به این ترتیب شما به کوفته های معروف سس اسپانیایی دست پیدا خواهید کرد. نوش جان!
قطعاً
ما می توانیم غذاهای گوشتی مانند این کوفته های نفیس را در سس اسپانیا تهیه کنیم. آسان است و هنوز هم منبع خوبی از مواد مغذی است. نکته اساسی این است که بدانید چگونه باید بخشها را تعدیل کنید تا از کالری بیشتر نشود.