چگونه یک پیتزا سالاد خوشمزه تهیه کنیم ؟

چگونه یک پیتزا سالادی تهیه کنیم؟

چگونه یک پیتزا سالاد تهیه کنیم؟

به طوری که پیتزا سالادی تازگی خود را از دست ندهد ، لازم است هنگام برداشتن پیتزا از فر ، سبزیجات را اضافه کنیم. در غیر این صورت ، نتیجه یکسان نخواهد بود.

همچنین می توانید بخوانید: برنج با مرغ به سبک اسپانیایی

چگونه یک پیتزا سالاد تهیه کنیم؟

در حال حاضر ، پیتزا سالاد یکی از جالب ترین انواع این غذا است. در ابتدا ، این به عنوان یک جایگزین سالم ، برای تشویق مردم به خوردن به صورت متعادل و مهمتر از همه ، دیدن سبزیجات ، سبزیجات و سبزیجات و فست فودهای متناقض طراحی شد.

دستور العمل های زیر شامل برخی از محبوب ترین نمایندگان ایده پیتزا سالاد است. همانطور که به زودی می بینیم ، برخی شامل سالاد خاصی در تاپینگ هستند ، در حالی که برخی دیگر سبزیجات را هم در خمیر و هم در سس قرار می دهند. اکنون ، مزیت بزرگ این نسخه های پیتزا این است که آنها به ما کمک می کنند از سبزیجات به روش های مختلف و به روشی بسیار دلپذیر استفاده کنیم .

پیتزا سالاد کلاسیک

پیتزا سالاد کلاسیک

مواد لازم برای خمیر

روغن زیتون

گوجه فرنگی گیلاس مختلف

1 فنجان آب (250 میلی لیتر)

1 پیاز متوسط ​​(40 گرم)

2 فنجان آرد (300 گرم)

1 قوطی گوجه فرنگی سرخ شده (300 گرم)

2 قاشق غذاخوری مخمر (30 گرم)

1 سر کاهو کوچک

چاشنی ها: نمک ، فلفل سیاه 

برای طعم و مزه: زیتون های سیاه

آماده سازی

ابتدا ، آرد را الک می کنیم. بعد ، آن را درون یک کاسه می گذاریم و دو قاشق غذاخوری مخمر را اضافه می کنیم.

در وسط ظرف یک قاشق روغن زیتون میریزیم کمی آب و با کمک یک میکسر دستی مخلوط کنید. باید یک خمیر به اندازه کافی سازگار بدست آوریم تا شکل بگیرد .

بگذارید خمیر به مدت 40 دقیقه در دمای اتاق استراحت یابد. برای این کار باید آن را در ظرفی با درب قرار دهیم.

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

ما یک مشت آرد می گیریم و دستان خود را می پاشیم تا خمیر ورز شود. ما باید تا زمانی که به برخی انعطاف پذیری برسیم این روش را انجام دهیم. ما همچنین می توانیم با غلتک به خودمان کمک کنیم .

یک سینی را با کمی روغن زیتون به آرامی چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن قرار دهید. بعد ، آن را تقریباً 10 یا 15 دقیقه در فر می گذاریم.

پیاز را به صورت حلقه خرد کرده و برش دهید.

پس از گذشت 15 دقیقه و وقتی خمیر از هر دو طرف به خوبی قهوه ای شد ، ما به کمک یک قاشق ، سس گوجه فرنگی را پخش می کنیم.

یک لمس فلفل سیاه ، نمک و پونه کوهی تازه را روی تمام سطح بپاشید . سپس حلقه های پیاز ، زیتون و آنچوی را قرار می دهیم.

ما تقریباً 7 یا 10 دقیقه دیگر پیتزا را داخل فر می گذاریم.

پس از آماده شدن ، پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق کمی خنک شود.

در همین حال ، گوجه فرنگی گیلاس را به نصف خرد کنید و برگ های کاهو را به قطعات متوسط ​​بریزید.

گوجه های گیلاس و کاهو را روی پیتزا می گذاریم و همین!

پیتزا سالاد آروگولا

پیتزا سالاد آروگولا

مواد لازم

روغن زیتون

1 فنجان آب (250 میلی لیتر)

2 فنجان آرد (300 گرم)

1 قوطی گوجه فرنگی سرخ شده (300 گرم)

2 قاشق غذاخوری مخمر (30 گرم)

5 فنجان پنیر موزارلا (حدود 500 گرم)

1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده (100 گرم)

1 سینی ژامبون یا پروسکوتو درمان شده (حدود 150 گرم)

چاشنی ها: نمک ، فلفل سیاه ، جعفری تازه

برگهای آرگولا (به اندازه کافی برای پوشاندن پیتزا)

اختیاری: سیر تازه ، برگ اسفناج

آماده سازی

مانند دستورالعمل قبلی ، ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنیم و بگذارید حداقل نیم ساعت قبل از شروع ورز دادن ، استراحت کند.

پس از گذشت نیم ساعت ، ما آنرا ورز می دهیم و پایه را برای پیتزا درست می کنیم .

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

یک ورقه پخت را با کمی روغن زیتون چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. سپس آن را به مدت 12 دقیقه در فر می گذاریم تا از هر دو طرف قهوه ای شود.

در همین حال ، در یک کاسه ، سس گوجه فرنگی را بریزید و به فصل آن ادامه دهید. پس از آماده شدن ، آن را به خمیر اضافه می کنیم ، و پنیر را در بالا اضافه می کنیم.

ژامبون را به نوارهای نازک خرد کرده و ذخیره می کنیم.

پیتزا ها را 10 دقیقه دیگر داخل فر می گذاریم تا پنیر ذوب شود و بقیه مواد حل شوند .

بعد از مدت زمان مشخص شده ، پیتزا را استخراج می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه در دمای اتاق استراحت کند قبل از اضافه کردن برگ های آرگولا و ژامبون.

همانطور که دیدیم با اضافه کردن یک لایه سالاد به پیتزا از افزودن پنیر جلوگیری می شود ، بنابراین کالری دریافتی را کاهش می دهد. با این حال ، این بدان معنی نیست که شما نمی توانید مقدار مشخصی پنیر اضافه کنید ، بلکه باید به نوع و مقدار آن توجه کنید. از این گذشته ، یک پنیر چرب برای بسیاری از سبزیجات که به پیتزا سالاد خود اضافه می کنیم بهترین گزینه نخواهد بود.

1 دنبال این می گردید “چگونه یک پیتزا سالاد خوشمزه تهیه کنیم ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *