چرا قند و شکر برای بدن ما مضر است

چرا قند و شکر برای بدن ما مضر است

چرا قند و شکر برای بدن ما مضر است

شکر ماده مثبتی برای بدن ما نیست و مسئله این است که نه تنها در نوشیدنی های شیرین ، آب میوه ها یا محصولات نانوایی وجود

دارد ، بلکه در سایر افراد نیز سالم است.

همچنین می توانید بخوانید: هفت دلیل چرا باید از خوردن قند خودداری کنید

چرا قند و شکر برای بدن ما مضر است

چرا قند و شکر برای بدن ما مضر است

ما مطمئن هستیم که می دانیم تقریباً همه چیز قند دارد. نه تنها نان و غذاهای شیرین مانند دونات ، بلکه نان چاودار نیز قند در بین

مواد تشکیل دهنده آن است. حتی در این صورت ، ما کاملاً نمی دانیم که چرا قند برای بدن ما مضر است.

شکر باعث اعتیاد فوق العاده ای می شود . واقعیت این است که بسیاری از غذاهایی که هرگز فکر نمی کنیم حاوی قند باشند ، به این دلیل است که تمایل به مصرف آنها داریم. آنها خوش طعم تر ، غنی تر برای کام ما خواهند بود.

دلیل این که قند برای بدن ما مضر است این است که کالری خالی به ما می دهد . یعنی در واقع مغذی نیست و هیچ چیز سالمی هم

برای ما فراهم نمی کند. این تنها عنصری است که بیشتر از سود به ما آسیب می رساند:

این میزان کلسترول بد (LDL) ما را افزایش می دهد ، در همان زمان که میزان کلسترول خوب (HDL) را کاهش می دهد. این در این

مطالعه توسط موسسه قلب Saint Luke’s Mid America (ایالات متحده) بیان شده است.

طبق این مطالعه که توسط دانشکده پزشکی هاروارد انجام شده است ، این بیماری دیابت را ترجیح می دهد ، زیرا هرچه قند بیشتری

مصرف کنیم ، انسولین بیشتری در لوزالمعده تولید می کند.

این سیستم ایمنی بدن ما را تحت تأثیر قرار می دهد ، زیرا قند توانایی پاسخ دادن به هر تهدید را هنگام مصرف مقادیر زیاد تأخیر

می اندازد. این استدلال این مطالعه از موسسه ملی بهداشت است.

این باعث ایجاد حفره می شود و دندان های ما با گذشت زمان به راحتی خراب می شوند.

این عامل اصلی چاقی است ، بیماری که بر سلامتی ما تأثیر می گذارد.

چرا نمی توانیم مصرف قند را متوقف کنیم؟ بسیار شیرین تر است و بنابراین ما را بیشتر وسوسه می کند.

با این حال ، نباید نادیده بگیریم که این واقعیت که آنها محصولی را به ما وابسته می فروشند ، یک استراتژی برای خرید آنها است. در

اینجا سلامتی ما هیچ ارتباطی با آن ندارد. خوب ، همانطور که می بینیم ، مشخص است که قند برای بدن ما مضر است.

جایگزین های قند و شکر

جایگزین های قند و شکر
جایگزین های قند و شکر

ممکن است ، پس از دانستن و آگاهی بیشتر از اینکه چرا قند برای بدن ما مضر است ، سعی کنیم از چندین روش از آن جلوگیری

کنیم. با این حال ، ما باید بسیار مراقب آنچه که برای جایگزینی آن استفاده می کنیم ، باشیم .

ایده آل این است که آن را مصرف نکنید. یعنی اگر چای خوردیم شکر اضافه نکنید. همه چیز در مورد عادت است. با این حال ، اگر ما

قادر به گرفتن هیچ یک از اینها بدون شیرین کردن آن نیستیم ، خوب است نگاهی به گزینه های موجود در این نزدیکی بیاندازیم:

ساخارین: یکی از شناخته شده ترین شیرین کننده های مصنوعی است ، اما در استفاده بیش از حد باید مراقب باشید.

عسل: سالم ترین گزینه است اما اگر عسل طبیعی باشد بهتر است. اگر دوستی داشته باشیم که با زنبورهای عسل کار کند یا خودش

عسل جمع کند خیلی بهتر از خرید آن است.

استویا: اخیراً مد شده است و گزینه سالم دیگری محسوب می شود. استویا سطح گلوکز را افزایش نمی دهد، اما نه کاهش می یابد.

بهترین گزینه این است که حتی الامکان طبیعی از عسل استفاده کنید تا آنچه را که به آن عادت کرده ایم شیرین کند. با این حال ،

همه چیز مسئله عادت است. آیا تابحال سعی کرده اید که چای ، قهوه یا هر نوع ماده غذایی دیگری که تمایل به شیرین کردن آن

دارید شیرین نشوید؟

بسیاری از اوقات ، ما شکر را از رژیم غذایی خود حذف می کنیم ، اما متوجه نمی شویم که نان چاودار خریداری شده حاوی قند است.

بنابراین ، ما همچنان بدن خود را ترغیب می کنیم که به ماده ای وابسته باشد که از مصرف آن آگاهی نداریم.

ما یک چالش را به شما پیشنهاد می دهیم. دفعه بعدی که به سوپرمارکت رفتید ، به مواد تشکیل دهنده محصولات خریداری شده

نگاه کنید . آیا بیشتر آنها قند دارند؟ نظر شما درباره آنچه کشف کرده اید چیست؟

وقتی متوجه شدید که نه تنها نوشیدنی های شیرین ، آب میوه ها یا شیرینی های شیرین حاوی قند هستند ، ممکن است بیشتر آگاه

باشید که واقعاً با این ماده مشکل داریم. همه جا هست حتی در آن دسته از غذاهایی که می توانیم آنها را پیش از این سالم بدانیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *