پختن ماهی خوشمزه و خوش طعم با دستور العمل های ساده

پختن ماهی خوشمزه و خوش طعم با دستور العمل های ساده

پختن ماهی خوشمزه و خوش طعم با دستور العمل های ساده

ماهی غذایی است که با داشتن یک رژیم غذایی متعادل می تواند چندین مزیت سلامتی برای ما به همراه داشته باشد. بنابراین ، باید آن را به طرق مختلف مصرف کنیم.

به خوبی شناخته شده است که غذاهای زیادی را می توان با ماهی های بسیار خوشمزه تهیه کرد و مهمتر از همه ، اشتهای غذاخوری ها را برآورده می کند. در اینجا گزینه های مختلفی را به شما ارائه می دهیم که تهیه آنها بسیار آسان است به طوری که می توانید یک وعده غذایی را برای چند نفر سرو کنید. و مزیت بزرگ این دستور العمل ها این است که کاملاً متناسب با تعداد رستوران ها هستند.

مواد لازم (برای 6 نفر)

جعفری تازه

گیاهان معطر

4 حبه سیر

فلفل سیاه

2 گوجه فرنگی

1 پیاز متوسط

1 قاشق غذاخوری نمک (15 گرم)

آب (مقدار مورد نیاز)

1 قاشق غذاخوری شکر (15 گرم)

1 قوطی بزرگ ماهی تن ، بدون نمک (500 گرم)

سرکه (مقدار مورد نیاز)

2 فنجان آرد ذرت پخته شده (240 گرم)

آماده سازی

ماهی تن را باز و تخلیه می کنیم . بعد ما آن را با یک محلول سرکه و کمی نمک آغشته می کنیم.

پیاز را پوست بگیرید و به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. بعد پیاز را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.

پیاز سرخ شده را به همراه گیاهان و فلفل سیاه به ماهی تن اضافه می کنیم .

علاوه بر این ، ما سیر و گوجه فرنگی را پوست و خرد می کنیم. بعد ، آنها را مخلوط می کنیم.

در ظرفی که کمی با روغن زیتون کمی چرب شده ، آب گوجه فرنگی را به همراه ماهی تن بریزید. ما همه چیز را مرتب هم می زنیم تا طعم ها یکپارچه شوند در حالی که مایع کمی خشک می شود. این روند تقریباً 5-10 دقیقه طول می کشد. پس از آماده شدن ، بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. ما رزرو کردیم

علاوه بر این ، آرد را با نمک ، شکر و کمی آب مخلوط می کنیم تا خمیر empanada تشکیل شود. ما با دستهای خیس ورز می دهیم تا از این که در بین انگشتانمان بقایای خمیر باقی نماند جلوگیری کنیم.

ما یک شکل دایره ای درست می کنیم و در مرکز آن کمی از پر کردن ماهی تن با سبزیجات قرار می دهیم. empanada را می بندیم و می گیریم تا در روغن فراوان سرخ شود. بعد از اینکه از دو طرف طلایی شدند ، آنها را از روی حرارت برداشته و قبل از سرو تخلیه کنید .

از شیرینی ماهی به سبک کارائیب با انواع مختلف مواد افزودنی می توان لذت برد: سس مایونز ، تاباسکو ، گوآکامول ، سس سیر ، سس ماست و غیره. به طور معمول با سه ماده مختلف روکش می شود : یکی ملایم با طعم و دیگری دو تند. البته ما همیشه می توانیم به آنهایی که بیشتر می خواهیم خدمت کنیم.

همچنین می توانید بخوانید: طرز تهیه ماهی کباب شده با سس برنایز

پختن ماهی با سیب زمینی و سس قرمز

سیب زمینی با ماهی و سس قرمز

مواد لازم (برای 2 نفر)

جعفری تازه

2 حبه سیر

4 عدد سیب زمینی بزرگ

2 عدد پیاز متوسط

4 قطعه ماهی نمک شور (حدود 400 گرم)

1 فنجان آبگوشت ماهی (250 میلی لیتر)

روغن زیتون (مقدار لازم)

2 قاشق غذاخوری فلفل چوریزو (30 گرم)

آماده سازی

سیب زمینی ها را تمیز ، پوست گرفته و برش می دهیم .

بعلاوه ، سیر را پوست گرفته و به قطعات متوسط ​​خرد كنید. بعد ، پیاز را به صورت مکعب های کوچک خرد می کنیم.

در ماهیتابه با حرارت متوسط ​​، با مقدار زیادی روغن زیتون ، سیر را خوب تفت دهید. وقتی قهوه ای طلایی شدند ، سیب زمینی ها را معرفی می کنیم و آنها را نیز تفت می دهیم.

مواد را هم می زنیم و کم کم مایه ماهی را اضافه می کنیم. بررسی می کنیم که آیا در نقطه مناسب نمک باشد .

به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

وقتی زمان مشخص شده سپری شد ، تکه های ماهی و دو قاشق غذاخوری فلفل چوریزو را اضافه کنید . می گذاریم از هر طرف خوب بپزد و سرو کند.

ماهی با سیب زمینی 

چیپس.

مواد لازم (برای 4 نفر)

روغن زیتون

مقدار اندکی نمک

½ کیلو سیب زمینی

2 تخم مرغ متوسط

700 گرم فیله

2 فنجان آرد گندم (240 گرم)

آماده سازی

فیله های را به قطعات متوسط ​​برش داده و خوب آبکش کنید.

جدا از این ، آرد و آبجو را در یک کاسه قرار می دهیم . کمی هم می زنیم تا مایع آرد را خوب مرطوب کند.

تخمها را می شکنیم و زرده ها را از سفیده جدا می کنیم.

سفیده ها را می زنیم تا سفت شود .

ما زرده ها را به خمیر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. وقتی خمیر یکدستی داشتیم ، سفیده ها را به نقطه برف اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.

در همین حال ، سیب زمینی ها را تمیز ، پوست و برش می دهیم تا سرخ شوند.

یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و با روغن فراوان چرب کنید.

هر تکه ماهی را در خمیر می پوشانیم و سپس آنها را سرخ می کنیم تا از هر دو طرف طلایی شود.

قبل از سرو هر قطعه را خوب آبکش می کنیم .

توجه داشته باشید

بسیاری از دستورهای پختن ماهی وجود دارد که می توانید هم در وعده نهار و هم در شام از آنها لذت ببرید. نکته مهم این است که ماهی را به خوبی تمیز کنید و پختن ماهی را کنترل کنید تا اطمینان حاصل کنید که گوشت قبل از سرو به خوبی انجام شده است . لازم به ذکر است که این نوع دستورالعمل ها می توانند شامل آبلیمو به عنوان سس پایه باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *