هفت غذایی که نباید آنها را در مایکروویو گرم کنید
0 (0)

هفت غذایی که نباید آنها را در مایکروویو گرم کنید

هفت غذایی که نباید آنها را در مایکروویو گرم کنید

اگرچه وسیله ای بسیار مفید برای تهیه برخی از وعده های غذایی است ، اما برخی از مواد غذایی وجود دارند که اگر آنها را در مایکروویو گرم کنیم می توانند خواص مفید خود را از دست بدهند ، بنابراین بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.

همچنین می توانید بخوانید: آیا واقعاً پخت غذا در مایکروویو به سلامتی شما آسیب می رساند؟

هفت غذایی که نباید آنها را در مایکروویو گرم کنید

گرمایش در مایکروفر بسیار رایج است . این یکی از مشهورترین وسایلی است که به دست آورده است ، نه تنها به این دلیل که غذا را در عرض چند ثانیه گرم می کند ، بلکه به دلیل پخت برخی غذاها در آب نیز عمل می کند.

در واقع ، وقتی برخی از سبزیجات ، چه در مایع طبیعی خود و چه در آب ، در این دستگاه پخته می شوند ، خواص خود را بهتر از وقتی که تحت روش های دیگر پخت قرار گیرند ، حفظ می کنند.

با این وجود ، اگرچه این مورد برای بسیاری از ترکیبات قابل استفاده است ، اما غذاهایی وجود دارند که در معرض دمای بالا در این دستگاه می توانند کیفیت غذایی خود را از دست بدهند .

به همین دلیل ، مهم است که بدانید استفاده از چه غذاهایی مناسب نیست و از چه روش های دیگری می توان برای تهیه آنها استفاده کرد. آنها را کشف کنید!

1- گوشت قرمز ، غذایی که نباید در مایکروویو گرم شود

گوشت قرمز ، غذایی که نباید در مایکروویو گرم شود
گوشت قرمز ، غذایی که نباید در مایکروویو گرم شود

بعضی از افراد معمولاً قبل از تهیه ، گوشت را در مایکروویو برای یخ زدایی قرار می دهند. اگرچه این می تواند به جلوگیری از آلودگی برخی باکتری ها کمک کند ، اما روشی است که ویتامین B12 و ترکیب اسیدهای آمینه را کاهش می دهد.

از طرف دیگر ، وقتی از این دستگاه برای گرم شدن مجدد گوشت روز قبل استفاده می شود ، آب میوه های طبیعی آن کاهش می یابد و در عین حال ، ارزش پروتئین آن تخریب می شود .

پیشنهادات
گوشت را از روز قبل در کف یخچال ذوب کنید.
گوشت آماده شده را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید.
همچنین نگاه کنید به: 8 کاربرد جالب مایکروویو که احتمالاً نمی دانید

2- برنج سفید

برنج سفید
برنج سفید

برنج سفید غذایی است که به هر دلیلی نباید در مایکروویو گرم شود. درجه حرارت بالا که تحت آن قرار گرفته است قسمت عمده ای از مواد مغذی آن را از بین می برد .

دلیل این امر این است که از اولین لحظه پخت و پز درجه حرارت یکنواخت و بالایی در مایکروویو ایجاد می شود. چیزی که مستقیماً روی محتوای آن در ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبرها تأثیر بگذارد.

پیشنهادات
برنج را در قابلمه با آب بپزید ، جایی که درجه حرارت به تدریج و با پخت غذا افزایش می یابد.
اگر می خواهید برنج را دوباره گرم کنید ، کمی آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت کم قرار دهید .
3- کلم بروکلی

کلم بروکلی
کلم بروکلی

کلم بروکلی ، غذایی که نباید در اجاق مایکروویو گرم شود
دمای بالای اجاق مایکروویو می تواند تا 97٪ آنتی اکسیدان های موجود در کلم بروکلی را از بین ببرد . تغییراتی که توسط این نوع پخت و پز به آن وارد می شود هم از نظر بافت و هم از نظر عطر و طعم قابل درک است.

پیشنهادات
کلم بروکلی را در سالادها و اسموتی ها مصرف کنید تا از 100٪ ارزش غذایی آن استفاده کنید.
اگر ترجیح می دهید آن را پخته شود ، بخارپز کنید.
4- کره
اگرچه بسیاری از افراد به ذوب شدن کره در اجاق مایکروویو عادت دارند ، اما گرمای آن می تواند مقدار پروتئین مشخصه آن را کاهش دهد.

پیشنهادات
آن را در ماهیتابه با حرارت کم ذوب کنید.
هر زمان ممکن باشد ، آن را در دمای اتاق نگه دارید تا به طور طبیعی نرم شود.
5- شیر

شیر
شیر

شیر و سایر محصولات لبنی مانند ماست در معرض دمای بالا مانند این دستگاه تا نیمی از مواد مغذی خود را از دست می دهند .

قرار دادن آن در این محیط به طور کامل ویتامین B12 آن را از بین می برد . علاوه بر این ، محتوای مواد معدنی ضروری را کاهش می دهد.

پیشنهادات
وقتی می خواهید شیر گرم بنوشید ، آن را روی حرارت کم قرار دهید تا به دمای مناسب برای مصرف برسد.
6- سیر

سیر
سیر

متخصصان تغذیه همیشه مصرف سیر خام را برای به دست آوردن 100٪ از فواید غذایی آن توصیه کرده اند. وقتی این غذا پخته یا در دمای بسیار بالا گرم شود ، تا 95٪ ویتامین ها و مواد معدنی خود را از دست می دهد.

در حقیقت ، یک دقیقه در اجاق مایکروویو برای از بین بردن آلیسین آن ، یعنی ماده فعال طبیعی که به آن خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می دهد ، کافی است.

پیشنهادات
سیر خام را به اسموتی ها ، سالادها و سایر دستورات غذایی خود اضافه کنید.
یک حبه سیر را با معده خالی مصرف کنید تا کاملا از مزایای آن برای سلامتی بهره مند شوید.
7- قارچ

قارچ
قارچ

قارچ ، غذایی که نباید در اجاق مایکروویو گرم شود
پروتئین های موجود در قارچ وقتی پخته شوند یا در دمای بالا دوباره گرم شوند مانند پروتئین های موجود در این نوع اجاق ها کاملاً از بین می روند.

در حقیقت ، پس از بازگشت به دمای اتاق ، بیشتر در معرض آلودگی برخی میکروارگانیسم ها قرار می گیرند.

آیا میخواهید بیشتر بدانید؟ قارچ پر شده با بیکن و پنیر

پیشنهادات
مراقب باشید که قارچ ها پس از پخت اولیه دوباره گرم نشوند ، زیرا باعث سو canهاضمه و نفخ شکم می شوند.

این غذا را در دمای 70 درجه سانتی گراد بپزید.
آنها را در دستورالعمل هایی که به پخت و پز زیادی نیاز ندارند آماده کنید.
حالا که دانستید چه غذاهایی را نباید در مایکروویو گرم کرد ، دفعه دیگر که می خواهید آنها را تهیه کنید بیشتر مراقب باشید. در حالی که این دستگاه بسیار مفید است ، بهتر است استفاده از آن در این موارد محدود شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *