پرش به محتوا
هشت ماده غذایی که اگر به صورت خام مصرف شوند سالم تر هستند
اگرچه در مورد گوجه فرنگی ، لیکوپن در صورت پخته شدن افزایش می یابد ، اما حقیقت این است که در غذاهای دیگر بسیاری از خواص آن از بین می رود ، بنابراین توصیه می شود ماده های غذایی را که در این مقاله با آن آشنا می شوید به صورت خام مصرف کنید
طی قرن ها ، روش های پخت و پز و تهیه غذا به ما این امکان را داده است که از غذاهای متنوع و پر از خواص غذایی برای بدن خود لذت ببریم.
پخت ، بخارپز کردن یا دم کشیدن از جمله تکنیک های سالم برای به حداکثر رساندن فواید برخی از غذاهایی است که به پخت و پز نیاز دارند.
با این حال ، محصولات خاصی وجود دارد که برعکس ، اگر در حالت 100٪ طبیعی مصرف شوند ، می توانند بسیار مقوی تر باشند.
در حالی که برخی بهبود عطر و طعم خود را زمانی که آنها تحت یک فرایند پخت و پز، برخی از آنها شده است یافت به ارائه ویتامین و موادمعدنی بیشتری زمانی که خام خورده می شوند.
زیرا گرما و مواد افزودنی مورد استفاده در پخت و پز برخی از مواد مغذی ضروری آن را تجزیه کرده و از فواید سلامتی آن می کاهد .
به همین دلیل ، این بار لیستی از 8 ماده غذایی تهیه کرده ایم که در صورت عدم آماده سازی می توانند بیشترین سود را داشته باشند.
آنها را بشناسید!
غذاهایی که در صورت خام خوردن سالم ترند:
1- چغندر
چغندر به عنوان یکی از سبزیجات با بیشترین محتوای قندهای طبیعی و مواد مغذی ضروری که برای سلامتی مفید است شناخته می شود.
مقادیر زیادی از:
ویتامین ها (A ، B و C)
مواد معدنی (پتاسیم ، منیزیم ، آهن)
فیبر
علاوه بر این ، مصرف منظم آن باعث فعالیت سیستم ایمنی بدن ، گردش خون و سایر عملکردهای مهم برای سلامت جسمی و روانی می شود.
دلیل توصیه نشدن پخت و پز این است که این فرآیند باعث می شود تا 25٪ اسید فولیک ، ترکیبی مفید برای سلامت مغز ، از دست دهید.
2- کلم بروکلی
کلم بروکلی یکی از غذاهایی است که دارای بالاترین مقدار ویتامین C ، کلسیم ، پتاسیم و سایر مواد مغذی ضروری است که طیف گسترده ای از فواید را برای بدن فراهم می کند.
مقدار قابل توجهی سولفورافان ، ترکیبی که با کاهش خطر سرطان و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و ایمنی همراه است ، فراهم می کند.
بر اساس تحقیق منتشر شده در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی ، کسانی که آن را به صورت خام مصرف می کنند با سهولت بیشتری این ماده و ویتامین ها و مواد معدنی آن را جذب می کنند.
3- پیاز
پیاز حاوی یک ترکیب فعال به نام آلیسین است که پس از جذب ، از سرطان جلوگیری می کند ، اضطراب را کنترل می کند و سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد.
با این حال ، هنگامی که تحت یک فرآیند پخت و پز قرار می گیرید ، این ماده مغذی گیاهی سطح آن را کاهش می دهد و جذب آن در بدن دشوارتر است.
ایده آل این است که آنها را در سالادها و اسموتی ها اضافه کنید تا کاملا از مزایایی که هنگام خام خوردن فراهم می کند بهره مند شوید.
4- فلفل قرمز
این سبزی حاوی حداکثر سه برابر مقدار توصیه شده ویتامین C در روز است. علاوه بر این ، منبع خوبی از ویتامین B6 ، ویتامین E و منیزیم است.
پخت و پز برای مدت زمان کوتاه شیرینی و بسیاری از خواص آن را حفظ می کند. با این حال ، قرار دادن آن در معرض دمای بالا باعث می شود هم ویتامین C خود را از دست بدهد و هم بقیه ویژگی های غذایی را از دست بدهد.
5- آجیل

اگرچه در مقایسه با سایر مواد غذایی کالری بیشتری تأمین می کنند ، اما آجیل منبع قابل توجهی از چربی های سالم ، پروتئین و آنتی اکسیدان ها است.
این مواد مغذی کلسترول بد خون ، مشکلات گردش خون و سایر اختلالات سیستم قلبی عروقی را کاهش می دهد.
با این حال ، ایده آل انتخاب خام است ، زیرا آنها ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری تأمین می کنند و حاوی روغن تراریخته نیستند.
برخی از گزینه های خوشمزه عبارتند از:
بادام ها
آجیل بادام هندی
فندق
گردو
6- توت
افزودن توت خشک به غلات و حبوبات بسته بندی شده به روشی سالم برای خوردن میان وعده و صبحانه تبدیل شده است.
متأسفانه توت خشک دارای خواص تغذیه ای یکسانی نیست و در واقع فرآیندی که انجام می دهند میزان قند و کالری آنها را تا سه برابر افزایش می دهد .
از آنجا که کاملاً کم آب هستند ، فاقد ویتامین ها و مواد معدنی محلول در آب هستند که در حالت طبیعی خود تأمین می کنند.
7- نارگیل
این میوه خوشمزه به جای اینکه در بارها ، شیرینی ها و کیک ها به آن اضافه شود ، در حالت خام بسیار سالم تر است.
این روغن به دلیل روغن و آب سالم مشهور است ، دارای چربی های ضروری با زنجیره متوسط است که از سلامت قلب و مغز پشتیبانی می کند.
فرآوری آن باعث می شود که قسمت مهمی از مواد مغذی ضروری خود را از دست بدهد و بنابراین بر فوایدی که برای بدن به همراه دارد تأثیر می گذارد.
8- سیر

مورد استفاده به عنوان صدها نمک و فلفل از آماده سازی، سیر آلیسین غنی و آنتی اکسیدان ها است که ارائه مزایای بسیاری به بدن است.
یک تحقیق نشان داد که مصرف روغن خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد.
همچنین ، هر فرآیند پخت و پز می تواند تا 90٪ از ویتامین ها و مواد معدنی آن را از بین ببرد.
آیا شما معمولاً این غذاها را می پزید؟ اکنون که دانستید میزان خام بودن آنها چقدر مفید است ، سعی کنید آنها را با دستورالعمل هایی که شامل تغییر در مواد مغذی آنها نیستند ، به رژیم خود اضافه کنید.