هشت فایده شگفت انگیزی بلوبری که هنگام خوردن دریافت می کنید

هشت فایده شگفت انگیزی بلوبری که هنگام خوردن دریافت می کنید

هشت فایده شگفت انگیزی که هنگام خوردن بلوبری دریافت می کنید

بلوبری یا همان زغال اخته مانند سایر میوه های وحشی به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی زیاد ، همچنین به دلیل خاصیت ضد سرطانی و ضد التهابی برجسته است.

بلوبری که به آن زغال اخته نیز گفته می شود ، میوه های کوچکی است که از یک درختچه وحشی از تیره Vaccinium حاصل می شود ، که 400 گونه دیگر از آنها متمایز می شود.

آنها اصالتاً اهل آمریکای شمالی هستند و در واقع ایالات متحده به عنوان بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده آنها ذکر شده است.

آنها برای عطر و طعم خاص خود ، که در تهیه غذا برای تهیه ژله ، کیک ، شراب و بسیاری از دستور العمل های دیگر استفاده می شود ، برجسته هستند.

از طرف دیگر ، آنها به دلیل محتوای بالای مواد مغذی ضروری که وقتی به طور منظم بلعیده می شوند ، فواید زیادی به بدن می دهند ، ارزشمند شده اند .

در حقیقت ، علیرغم اندازه کوچک آن ، یکی از غذاهایی است که دارای بالاترین میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی است و برای جلوگیری و کاهش سرعت تخریب ناشی از رادیکال های آزاد ضروری است.

علاوه بر این ، آنها به دلیل کمک به ویتامین ها و مواد معدنی ، آنها نیز از پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها حمایت می کنند.

با توجه به اینکه هنوز بسیاری از مزایای آن نمی دانند ، در زیر می خواهیم بهترین 8 مورد را با جزئیات برجسته کنیم.

همچنین می توانید بخوانید: فواید خوردن موز در روز

1- خواص ضد سرطان

آنتی اکسیدان قدرتمند موجود در زغال اخته شده مرتبط به کاهش خطر ابتلا به انواع مختلفی از سرطان.

این مواد از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد و سموم محیطی محافظت می کنند. این کلید جلوگیری از رشد تومور است.

آنها مقدار جالب توجهی از اسید فولیک دارند. این ماده مغذی علاوه بر جلوگیری از جهش سلولهای بدخیم ، به ترمیم و سنتز DNA نیز کمک می کند.

2- تقویت استخوان ها و دندان ها

تقویت استخوان ها و دندان ها

مواد معدنی ضروری موجود در این میوه های کوچک برای محافظت از تراکم استخوان و سلامت دندان ها مفید است.

خوردن منظم آنها از پوکی استخوان و عفونت هایی که بر سلامت دندان تأثیر می گذارند جلوگیری می کند .

در واقع ، آنها توصیه می شوند که روند جذب کلسیم و ویتامین D را بهبود بخشند ، زیرا حاوی:

مواد معدنی (پتاسیم ، آهن ، منیزیم ، روی ، منگنز)

ویتامین K

همچنین می توانید بخوانید: تقویت دندان های شما با 9 مواد غذایی سالم

3- محافظت از سلامت قلب

همانطور که اخیراً دیدیم ، بلوبری حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم و منیزیم است. این دو ماده معدنی به تنظیم فرآیندهای التهابی در بدن برای کاهش خطر قلب کمک می کنند.

این مواد مغذی مایعات موجود در بافت ها را متعادل می کند و خطر بیماری هایی مانند فشار خون بالا و حمله قلبی را کاهش می دهد.

4- پیشگیری از دیابت

افرادی که سطح گلوکز خون کنترل نشده یا در معرض خطر دیابت دارند ، می توانند متحد بزرگی در این میوه ها پیدا کنند.

آنها حاوی فیبر و مواد آنتی اکسیدانی هستند که پس از جذب ، سطح قند را کاهش می دهند . به این ترتیب ، آنها فرآیندهای متابولیکی را که مسئول استفاده از آن به عنوان منبع انرژی هستند ، تسهیل می کنند.

5- بهبود حافظه

نشان داده شده است که بین مصرف منظم بلوبری و عملکرد خوب حافظه رابطه جالبی وجود دارد.

همه چیز نشان می دهد که ترکیبات آنتی اکسیدانی آن استرس اکسیداتیو را به حداقل می رساند و آسیب سلولی را که مشکلات شناختی ایجاد می کند کاهش می دهد.

این ترکیبات ، به ویتامین ها و مواد معدنی آن اضافه می شوند:

کنترل سیستم عصبی را اعمال کنید

فعالیت مغز را بهبود ببخشید

خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد.

6- مبارزه با عفونت های ادراری

به دلیل قدرت قلیایی و محتوای بالای ترکیبات ضد باکتری ، آب زغال اخته طبیعی برای پیشگیری و درمان عفونت های دستگاه ادراری مفید است.

بلع آن باعث تغییر محیطی می شود که میکروارگانیسم ها برای تکثیر نیاز دارند. علاوه بر این ، آنها یک اثر ضد التهابی دارند که باعث تسکین درد می شود.

توصیه می شود تولید ادرار را افزایش داده و فرایندهایی را که مسئول دفع مواد زائد از کلیه ها هستند ، بهبود ببخشید.

7- محافظت از سلامت بینایی

این میوه ها حاوی کاروتنوئیدها و مقادیر قابل توجهی ویتامین E هستند که هر دو برای بهبود توانایی بینایی و جلوگیری از پیشرفت شرایط چشم لازم هستند .

اثر آنتی اکسیدانی قوی آن از شبکیه چشم و ماکولا محافظت می کند . بنابراین ، احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد.

حتی یک داروی طبیعی برای مشکلات خفیف بینایی مانند قرمزی و خشکی ناشی از استرس است.

8- جلوگیری از پیری زودرس

مصرف منظم این میوه فواید جالبی در جلوگیری از پیری زودرس داخلی و خارجی دارد.

مواد آنتی اکسیدانی آن:

خطر بیماری های مزمن ناشی از التهاب بیش از حد را کاهش می دهد

آنها آسیب سلولی را تسریع می کنند که روند زوال پوست را تسریع می کند.

میوه ها و آب میوه طبیعی می توانند عادت های جلوگیری از چین و چروک و لکه های مربوط به افزایش سن را تکمیل کنند.

آنها دلیل کافی برای خوردن آنها هستند ، فکر نمی کنید؟ پیش بروید و آنها را در بازار خریداری کنید و ضمن اینکه بدن خود را با بهترین کیفیت مواد مغذی پر می کنید ، از عطر و طعم خوشمزه آنها لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *