پرش به محتوا
برای اینکه از همه مواد مغذی موجود در آجیل ها بهره مند شویم ، باید آنها را به صورت خام مصرف کنیم ، زیرا از این طریق خواص خود را دست نخورده حفظ می کنند.
آجیل یکی از غذاهای سالم است که در دسترس ماست و باید در تمام رژیم های غذایی به درستی وجود داشته باشد تا فواید آن را در سلامتی ما بدست آورد.
آجیل قسمت قابل توجهی از ماده مغذی مغذی ضروری برای سلامتی ما ، چربی را پوشش می دهد. اگرچه برای بسیاری از افراد ، چربی ها به یک مشکل گسترده بهداشتی تبدیل شده اند ، اما حقیقت این است که چربی های اشباع نشده ، مانند آجیل ، ضروری و بسیار مفید هستند.
برخی از محبوب ترین چربی ها برای سلامتی ما ماهی هایی مانند ماهی قزل آلا یا آجیل هستند. این چربی ها:
آنها حامل اسیدهای چرب ضروری مانند امگا 3 هستند که به لطف احساس سیری به ما کمک می کند تا اشتهای خود را کنترل کنیم .
آنها به بهبود فعالیت هورمونی و حساسیت به انسولین کمک می کنند.
آجیل ، علاوه بر اینکه یک منبع بزرگ از پس اصطلاح “چربی های سالم” نیز به فسفر بدن ما و کلسیم است که باید در تمام رژیم های غذایی و به مقدار کافی مصرف شود کمک می کند.
از طرف دیگر ، باید فکر کنیم که هر روز افراد بیشتری به آجیل حساسیت دارند و بنابراین باید مقدار مشخص شده را از آنها بگیریم و عوارض جانبی منفی برای آنها نداشته باشیم.
مغزهای پرمصرف بیشتر بادام ، شاه بلوط ، گردو ، آجیل کاج ، فندق و پسته است. همچنین می توان دانه های آفتابگردان ، کدو تنبل و کنجد را به عنوان آجیل برای مصرف روزانه در نظر گرفت.
چگونه باید آجیل مصرف شود؟

آجیل حاوی نوعی اسید است که دزد مواد معدنی محسوب می شود . بنابراین ، ایده آل این است که مغزها را بعد از چند ساعت خیساندن در آب ، بخورید. به این ترتیب بخشی از اسید فیتیک به آب منتقل می شود و مواد مغذی را فعال می کنیم که به ما امکان استفاده از مواد معدنی و ویتامین ها را می دهد.
آجیل ها را می توانید در میان وعده ها و در وعده های اصلی غذایی ، غلات صبحانه همراه یا خورشت ها و سالادها مصرف کنید. در هر صورت ، باید در نظر داشته باشیم که بهترین روش مصرف آجیل ، خام است ، یعنی بدون تفت دادن و بدون نمک اضافه شده و سپس در آب خیسانده می شود.
حساسیت به آجیل
آجیل تنوع بسیار زیادی از آنها را پوشش می دهد و اگرچه به برخی حساسیت داریم اما ممکن است برای همه آنها نباشد. با این حال ، اگر از این آلرژی ها آگاهی داشته باشیم یا بعد از مصرف آنها احساس ناراحتی کنیم ، انجام آزمایشات پزشکی مناسب مهم است تا بدانیم دقیقاً به کدام میوه یا میوه حساسیت داریم.
مغزهایی که تمایل به آلرژی بیشتری دارند بادام زمینی و گردو هستند . با این وجود فردی که به آن حساسیت دارد می تواند به مصرف بادام ، شاه بلوط ، پسته و … ادامه دهد.
سو استفاده از آجیل
همه غذاهای سالم ، در مصرف و تنوع مناسب ، برای تعادل بدن ما مفید هستند و اگرچه مصرف چربی های اشباع نشده مانند آجیل می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند ، اما اگر بیش از مصرف آنها باشید ، می توانند بر خلاف تحت تعقیب. بنابراین افرادی که رژیم می گیرند زیرا اضافه وزن دارند باید در مصرف بسیار مراقب باشند.
در هر صورت ، یک قانون کلی برای دانستن میزان مصرف روزانه پیشنهاد می کند که قسمتهایی بزرگتر از اندازه مشت یا بیشتر یا کمتر ، حداکثر 30 گرم در روز مصرف نکنید.
4 دنبال این می گردید “مصرف چقدر آجیل در روز مناسب است”-
بازتاب: شش فواید خوردن شکلات که شما را شگفت زده می کند | مجله اینترنتی شهربانو
-
بازتاب: گردو و 10 خاصیت باورنکردنی آن | مجله اینترنتی شهربانو
-
بازتاب: کاهش وزن با تغذیه های سالم و خوشمزه را حتما امتحان کنید | مجله اینترنتی شهربانو
-
بازتاب: داشتن روده سالم با انجام چند کار آسان و ساده | مجله اینترنتی شهربانو