طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی برای صبحانه

طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی برای صبحانه

طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی برای صبحانه

تهیه کیک اسفنجی تمشک و شکلات بسیار آسان است. این زمان زیادی را مصرف نخواهد کرد و نتیجه ای که به دست می آید تقریباً توسط همه مورد پسند است.

طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی برای صبحانه

کیک اسفنجی تمشک و شکلات یکی از بهترین دسرهایی است که می توان تهیه کرد. تقریباً توسط همه مورد پسند است و دارای یک سری میوه های قرمز است که برای سلامتی مفید است. اگرچه این یک دستورالعمل برای مصرف گاه به گاه است ، اما برای هر جشن بسیار عالی است.

ما قصد داریم طرز تهیه این کیک را به روشی بسیار ساده به شما آموزش دهیم. به یاد داشته باشید که در پختن رعایت دستورالعمل های حروف ضروری است. هرگونه تغییر در مقادیر یا روش می تواند به طور قابل توجهی نتیجه نهایی را تغییر دهد.

همچنین می توانید بخوانید: طرز تهیه شیک نوتلا یا شیک شکلاتی کافی شاپ ها

دستور کیک اسفنجی تمشک و شکلات
کیک شکلاتی تمشک عالی است.
آیا شکلات برای سلامتی مفید است.
قبل از ورود به دستور کیک ، می خواهیم در مورد خواص دو ماده اصلی آن تمشک و کاکائو با شما صحبت کنیم. میوه های قرمز ، به طور کلی ، با غلظت آنتوسیانین در داخل مشخص می شوند.

این عناصر ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند و برای جلوگیری از آسیب شناسی های پیچیده مفید هستند. این یک مطالعه منتشر شده در آنتی اکسیدان است .

از طرف دیگر ، کاکائو همچنین دارای عناصر غذایی گیاهی است که قادر به تعدیل فرآیندهای التهابی و اکسیداتیو هستند. در واقع ، مصرف آن به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی مربوط می شود. طبق تحقیقی که در The Cochrane Database of Systematic Review منتشر شده است ، مصرف منظم غذا فشار خون را تعدیل می کند.

حتی شواهدی جمع آوری شده است که نشان می دهد این ماده قادر است از بروز مشکلات مرتبط با سلامت روان مانند آسیب شناسی های تخریب عصبی جلوگیری کند.

عناصر
6 تخم مرغ .
320 گرم آرد مخصوص شیرینی پزی.
9 گرم مخمر .
240 گرم شکر.
200 گرم کره.
20 گرم پودر کاکائو.
شکر پودر شده.
تمشک

طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی برای صبحانه گام به گام

طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی برای صبحانه گام به گام
طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی برای صبحانه گام به گام

اولین کاری که باید انجام دهید این است که قالب پخت را با کره چرب کنید تا بعداً از چسبیدن خمیر جلوگیری شود. همچنین باید فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.

پس از انجام این کار ، باید خمیر کیک را درست کنید. برای انجام این کار ، شما باید 6 تخم مرغ را در یک کاسه قرار دهید ، آنها را بزنید. شکر به تدریج اضافه می شود تا زمانی که مخلوط مایل به سفید ایجاد شود ، در این زمان کره ذوب شده اضافه می شود. نکته ای برای دستیابی سریع به آن استفاده از مایکروویو است.

سپس آرد ، کاکائو و مخمر را مخلوط کرده و نتیجه را بهمراه تخم مرغها به ظرف اضافه کرده و آنرا الک می کنیم تا نتیجه ای یکدست بدست آید. پس از سازگاری بافت خمیر ، آن را روی قالب پخت ریخته و به مدت 40 دقیقه بپزید. بعد از مدتی با خلال دندان در وسط سوراخ می شود و بررسی می شود که خشک باشد.

پس از پخته شدن ، لازم است کیک را از حالت قالب خارج کرده و روی آن را با تمشک و شکر مایه تزئین کنید. بگذارید استراحت کند تا به دمای اتاق برسد و آماده مصرف باشد.

دستور تهیه کیک اسفنجی شکلات سفید و تمشک
اگر گزینه قبلی را قبلاً دوست داشتید ، یک گزینه پیشنهاد می کنیم. در این حالت ما می خواهیم از شکلات سفید استفاده کنیم تا جلوه دیگری به آن بدهیم. به خاطر داشته باشید که این یک دستورالعمل با مقدار کل قند بیشتر است ، بنابراین مصرف روزانه آن توصیه نمی شود.

عناصر
300 گرم آرد.
200 گرم تمشک.
150 گرم شکر.
50 گرم کره .
1 تخم مرغ
100 گرم شکلات سفید.
250 میلی لیتر شیر.
1 دانه وانیل.
1 کیسه مخمر.
گام به گام
ابتدا باید وانیل را از وسط باز کنید تا دانه ها از بین برود. اینها با لیوان شیر ، تخم مرغ زده شده و کره مخلوط می شوند. برای ذوب کردن آن ، می توانید مانند مورد قبلی کاملاً از مایکروویو استفاده کنید.

مهم است که آرد را الک کرده و در یک کاسه با شکر و مخمر مخلوط کنید. پس از انجام این کار ، شیر را به آرامی ریخته ، هم بزنید. تمشک و چند تکه شکلات سفید به خمیر اضافه می شوند و اطمینان حاصل می کنند که به خوبی یکپارچه شده اند. لازم است با دقت هم بزنید ، سعی کنید میوه را خرد نکنید.

تمام محتوای این کاسه را در یک قالب پخته شده با کره قرار داده و در دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده می پزیم. آزمایش خلال دندان بعد از گذشت زمان انجام می شود و اجازه داده می شود قبل از مصرف خنک شود.

کیک شکلاتی Raspberry به راحتی درست می شود.
می توانید کمی موز هم اضافه کنید!
برای موارد خاص کیک اسفنجی شکلاتی Raspberry درست کنید
با دستورالعمل هایی که به شما نشان داده ایم ، مطمئن خواهید شد که برای موارد خاص یک دسر عالی تهیه می کنید. به یاد داشته باشید که انجام این نوع توضیحات همیشه بهتر از خرید نسخه صنعتی آن در خانه است . به این ترتیب ، اجتناب از مواد افزودنی ، مواد مورد استفاده کنترل می شود .

با این حال ، فکر کنید که ما در مورد جزئیات با محتوای بالای قندهای اضافه شده صحبت می کنیم. اگرچه مصرف گاه به گاه آن مشکلی ایجاد نمی کند ، اما توصیه می شود اکثر کربوهیدرات های مصرفی پیچیده باشند. در غیر این صورت ، خطر ابتلا به دیابت افزایش می یابد.

1 دنبال این می گردید “طرز تهیه کیک تمشک شکلاتی برای صبحانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *