طرز تهیه موس شکلاتی خانگی خوشمزه و سالم طبیعی

طرز تهیه موس شکلاتی خانگی خوشمزه و سالم طبیعی

طرز تهیه موس شکلاتی خانگی خوشمزه و سالم طبیعی
دسرها همیشه نقطه ضعف ما بوده و خواهند بود. بنابراین ، این دستورالعمل خوشمزه موس شکلاتی خانگی را بیاموزید و همزمان چگونگی کم کالری کردن آن را نیز کشف کنید.

طرز تهیه موس شکلاتی خانگی خوشمزه  و سالم طبیعی

همه ما یک دسر خوشمزه را بعد از غذا دوست داریم ، اما بهترین راه این کار در خانه است ، زیرا از این طریق کالری اضافی را هنگام خوردن آن کنترل می کنیم. بیاموزید که چگونه این دستور تهیه شکلات خانگی را درست کنید و هر از گاهی با خود رفتار کنید.

در این مقاله به جزئیات نحوه تهیه این شیرینی مرحله به مرحله پرداخته ایم. آن را امتحان کنید و از طعم و بافت آن لذت ببرید!

همچنین می توانید بخوانید: طرز تهیه شیک نوتلا یا شیک شکلاتی کافی شاپ ها

یک دستورالعمل سالم و سبک
در بیشتر نانوایی ها یا شیرینی فروشی ها دسرهای خوشمزه دریافت می کنیم. با این حال ، اینها حاوی مقدار زیادی شیرین کننده های مصنوعی ، رنگ دهنده ها و برخی مواد دیگر هستند که برای بدن ما سالم نیستند.

ایده آل این است که بدانید در تهیه هر نوع غذا چه چیزی اضافه کنید و چه چیزی را باید کنار بگذارید. به همین دلیل ، ما نه تنها نحوه تهیه موس با مواد سنتی را به شما می گوییم ، بلکه نحوه کم کالری ساختن آن را نیز به شما خواهیم گفت.

موس
El o la mousse (که در اسپانیایی به معنی کف است) یک دسر با اصل فرانسوی است. این ماده از سفیده تخم مرغ زده شده یا خامه زده شده درست می شود.

به همین دلیل است که خصوصاً به دلیل داشتن خامه و کف کف علاوه بر عطر و طعم بی نظیر ، محبوبیت زیادی نیز پیدا کرده است . 

مواد تشکیل دهنده اصلی آن را به می شکر، سفیده تخم مرغ، خامه ، شکلات و کره. با این حال ، مواد سبک خاصی را نیز می توان کنار گذاشت یا جایگزین کرد تا سبکتر شود.

بنابراین با ترس از افزایش وزن با میل به لذت بردن از یک دسر خوشمزه کنار نمانید. بیاموزید که چگونه این دستور تهیه شکلات خانگی را تهیه کرده و به تنهایی یا به عنوان خانواده از آن لذت ببرید.

همچنین می توانید بخوانید: هر آنچه که شما باید در مورد شکلات باید بدانید

طرز تهیه موس شکلاتی خانگی خوشمزه و سالم طبیعی

طرز تهیه موس شکلاتی خانگی خوشمزه  و سالم طبیعی

راز موس در سفیده تخم مرغ است (باید در آستانه برف باشد). اگر نمی خواهید آن را با تخم مرغ درست کنید می توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید. اگر از هر دو یا هر دو استفاده کنید مشکلی پیش نخواهد آمد.

علاوه بر این ، نه تنها می توانید آن را به تنهایی تهیه کنید ، بلکه می توانید از آن به عنوان پر کننده کیک یا کیک سرد نیز استفاده کنید . تهیه آن بسیار آسان است و با مواد اولیه ای که مطمئناً در نوک انگشتان دارید.

مواد لازم :
3 سفیده.
1 فنجان آب (250 میلی لیتر).
3 زرده تخم مرغ
½ فنجان شکر (60 گرم).
2 فنجان خامه مخصوص سنگین (240 میلی لیتر).
1 تخته شکلات (200 گرم).
1 لیوان نصف آب پرتقال (80 میلی لیتر).
2 قاشق غذاخوری شکلات رنده شده برای تزئین (30 گرم).
1 قاشق غذاخوری بادام برای تزئین (15 گرم).
آماده سازی:
اولین کاری که باید انجام دهید این است که شکلات را در یک قابلمه کوچک ذوب کنید و آن را در یک مکان گرم بگذارید.
سپس ، در یک کاسه متوسط ​​، سفیده ها را بزنید تا به نقطه برف برسند. (سعی کنید از یک میکسر برقی برای سهولت کار استفاده کنید.)
سپس زرده تخم مرغ ، شکلات ، شکر ، آب و آب پرتقال را در حین مخلوط کردن اضافه کنید.
بعد ، خامه زده شده را اضافه کنید تا قوام کف بیشتری به موس برسد.
برای اتمام ، در لیوان های کوچک یا لیوان بستنی سرو کنید و حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
بعد از این مدت آن را از یخچال خارج کرده و با کمی شکلات رنده شده ، سفید یا سیاه تزئین کنید . می توانید مقداری بادام یا گردو نیز اضافه کنید.

موس شکلاتی کم کالری

موس شکلاتی کم کالری
و از آنجا که ما به شما فکر می کنیم و می دانیم که شما از بدن و سلامتی خود مراقبت می کنید ، از این دستور تهیه شکلات خانگی برای شما متنوعی تهیه می کنیم . با استفاده از این گزینه می توانید میزان کالری دریافتی خود را کنترل کرده و بدون هیچ گونه پشیمانی از آن لذت ببرید.

مواد لازم :
1 قرص بزرگ شکلات تلخ (200 گرم).
1 فنجان آب (250 میلی لیتر).
3 زرده تخم مرغ
3 سفیده.
برگ نعناع برای تزئین.
آماده سازی:
برای شروع ، باید شکلات تلخ را در یک دیگ دوتایی در یک قابلمه کوچک با کمی آب ذوب کنید . بگذارید کمی خنک شود و در یک مکان گرم رزرو کنید.
سپس ، در یک کاسه یا کاسه متوسط ​​، زرده تخم مرغ را با کمک یک قاشق چوبی بزنید.
سپس ، در یک کاسه جداگانه ، سفیده ها را بزنید تا سفت شود .
پس از آن ، همه چیز را به خوبی در یک کاسه مخلوط کنید و سپس آن را در قالب بستنی یا لیوان ها سرو کنید.
در آخر باید 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود . در صورت تمایل با مقداری گردو یا برگ نعنا تزئین کنید.
به صورت سرد سرو کنید و از دسر خود که با دستور تهیه شکلات خانگی تهیه شده لذت ببرید.

همچنین می توانید بخوانید: راهنما برای نحوه انتخاب بهترین شکلات چگونه بهترین شکلات انتخاب کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *