طرز تهیه ماهی کباب شده با سس برنایز
0 (0)

طرز تهیه ماهی کباب شده با سس برنایز

طرز تهیه ماهی قزل آلا کباب شده با سس برنایز

ماهی قزل آلا یکی از گوشت هایی است که به دلیل ارزش غذایی بسیار زیاد توسط متخصصان بهداشت توصیه می شود. به همین دلیل ، این دستور العمل جدید مربوط به سالمون کبابی را با سس برنایزه یاد بگیرید.

طرز تهیه ماهی کباب شده با سس برنایز

امروزه به دلیل عطر و طعم ، بافت و تمام مزایایی که برای بدن ما به وجود می آورد ، مصرف ماهی قزل آلا افزایش یافته است. به همین دلیل دستور العمل جدیدی را برای شما آورده ایم تا طرز تهیه سالمون کبابی را با سس برنایز یاد بگیرید .

همچنین می توانید بخوانید: برنج با مرغ به سبک اسپانیایی

خواص ماهی قزل آلا

خواص ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا سرشار از چربی های سالم مانند امگا ۳ و ۶ است.

ماهی قزل آلا نوعی ماهی آبی است که در آب شیرین متولد می شود اما در اقیانوس رشد می کند . این یکی از سالم ترین گوشت ها است که به بدن چندین خاصیت می دهد ، از جمله این موارد:

این یک منبع عالی از اسیدهای چرب امگا ۳ است.

حاوی ویتامین های A ، B و D است. و مواد معدنی اساسی مانند کلسیم ، آهن ، فسفر و سلنیم.

از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.

عملکردهای مغز را بهبود می بخشد.

وقتی در مورد سس برنایز صحبت می کنیم ، به نوعی سس فرانسوی امولسیون شده با زرده تخم مرغ و کره ، با طعم ترخون و صدف ها ، که در سرکه برای تهیه لعاب استفاده می شود ، اشاره می کنیم.

باور کنید یا نه ،  راز این ظرف در عطر و طعم سس نهفته است . بنابراین توجه داشته باشید و دستورالعمل را قدم به قدم دنبال کنید تا ماهی کبابی مناسب شما باشد.

دستور العمل های کبابی همیشه بسیار سالم تر است ، زیرا به این روش غذا مقدار چربی مورد استفاده را هنگام سرخ کردن آنها جذب نمی کند.

ما شما را تشویق می کنیم تا فنون آشپزی جدید را بیاموزید و قدمی به سمت یک سبک زندگی کمی سالم تر بردارید.

مواد لازم

۳ فیله ماهی آزاد (۶۰۰ گرم).

۲  حبه سیر (۳ گرم).

۳ زرده تخم مرغ

۱ فنجان کره (۱۲۰ گرم)

۱/۲ قاشق غذاخوری آب لیمو (۸ میلی لیتر).

۱/۴ فنجان سرکه (۶۰ میلی لیتر).

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون (۳۰ میلی لیتر).

۱ قاشق غذاخوری نمک (۱۵ گرم).

۱ قاشق غذاخوری جعفری (۱۵ گرم).

۲ قاشق غذاخوری ترخون تازه (۳۰ گرم).

۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه (۱۵ گرم).

۲ صدف (۵۰ گرم)

دستور پخت

یکی از بهترین ترفندها برای بهتر شدن طعم ماهی ماریناد است . فقط باید با ادویه جات و سیر درست کنید. و چند ساعت ماهی را بگذارید تا طعم آن را جذب کند.

برای شروع ، یک مخلوط را در یک کاسه متوسط ​​با یک مشت فلفل سیاه ، جعفری ، نمک و حبه سیر خرد شده درست کنید.

سپس فیله های ماهی را در آن مخلوط کنید و با کمی کاغذ بسته بندی بپوشانید. به مدت ۲ تا ۳ ساعت یخچال و فریزر کنید.

وقتی آن زمان به پایان رسید ، کباب را با کمی روغن زیتون گرم کنید و فیله ها را بگذارید.

در آخر ، بگذارید تا قهوه ای طلایی بپزد و سپس کنار بگذارید.

تهیه سس برنایز

تهیه سس برنایز

نکته اصلی این دستورالعمل ، بدست آوردن طعم مناسب در سس Bearnaise است.

از نظر برخی تهیه این نوع سس آسان است . اما اگر در مورد خود هرگز این کار را نکرده اید ، ممکن است در ابتدا کمی پیچیده به نظر برسد. با این حال ، ما شما را قدم به قدم راهنمایی خواهیم کرد تا خطایی رخ ندهد و نتیجه آن استثنایی باشد.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که  خردکن ها را ریز خرد کنید و آنها را در یک ماهیتابه عمیق به همراه فلفل سیاه قرار دهید .

بعد ، کره را در یک ظرف  ذوب کنید تا آن را روشن کنید ، یعنی چربی اضافی آن را بردارید. صاف کنید.

حالا زرده های تخم مرغ را اضافه کرده و به کمک میکسر برقی با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا یک قوام فوم داشته باشید.

سپس آن را دوباره بر روی آتش بگذارید  و نصف قاشق غذاخوری آب لیمو و سرکه سرو را اضافه کنید.

این بار کمی با قاشق چوبی هم بزنید تا غلیظ شود. (در صورت ضخامت بیشتر می توانید از یک قاشق غذاخوری ذرت) استفاده کنید.

قاشق غذاخوری ترخون را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر روی حرارت کم تفت بدهید.

از روی حرارت بردارید ، سپس فیله های ماهی کباب شده را گرم کنید و آنها را روی یک بشقاب قرار دهید.

برای اتمام ، سس برنایس را روی سالمون پهن کنید و با مقداری مارچوبه سرو کنید (در صورت تمایل ، آنها را در سس نیز آغشته کنید.

آماده! شما از قبل می دانید که چگونه سالمون کبابی را با سس برنزه مانند یک سرآشپز آماده کنید.

امیدواریم که این دستور غذا را برای ماهی کبابی درست کرده و از طعمی که سس Barnarnise به آن می دهد لذت ببرید. اگر می خواهید همه را با یک شام یا یک وعده غذایی شگفت زده کنید ، دریغ نکنید. روی این ظرف شرط بندی کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
13 دنبال این می گردید “طرز تهیه ماهی کباب شده با سس برنایز
0 (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *