طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه و سالم با سیر و جعفری

طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه و سالم با سیر و جعفری

طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه و سالم با سیر و جعفری

با دستور غذای ماهی مرکب کبابی راهی سریع ، خوشمزه و سالم برای پخت این غذای دریایی جالب کشف خواهید کرد. یک گزینه ایده آل برای روز به روز!

طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه و سالم با سیر و جعفری

ماهی مرکب نرم افزاری است که به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود. کبابی ، خورشتی ، ساشیمی … همه روشهای کاملی برای تهیه آن هستند. حتی ساده ترین دستور العمل ها ، مانند ماهی مرکب کبابی با سیر و جعفری ، از خوشمزه ترین آنها هستند.

مربوط به هشت پا ، صدف یا صدف ، حدود 12 گونه خوراکی وجود دارد. گوشت آن سفت و با طعم ملایم و شیرین است که کاملاً با هر سس یا چاشنی همراه آن سازگار می شود. ما شما را تشویق می کنیم که آن را با دستور العمل که در زیر ارائه می دهیم بررسی کنید.

همچنین می توانید بخوانید: تاکو میگو را با این چند دستور العمل ساده و راحت آماده کنید

ماهی کبابی یک غذای غنی و سالم است
پیش غذاهای ماهی مرکب کوبیده و سرخ شده در هر گوشه از کره زمین شناخته شده است. اما همچنین در کشورهایی که حضور بیشتری در غذاها دارد ، می توان آن را در متنوع ترین غذاها و خورشت ها یافت.

به لطف بافت محکم آن ، پخت سریع بسیار خوب و هرگونه ارائه داغ ، مانند کباب کردن ، کباب کردن یا سرخ کردن را می پذیرد . همچنین در خورش های آهسته با سس های کمی آبدارتر خوشمزه است.

علاوه بر این ، ما در مقابل یک غذای بسیار مغذی قرار داریم ، که برجسته کردن پروتئین ، سهم مواد معدنی مانند سلنیوم ، ید و فسفر و ویتامین های B و E جالب است.

به همه این دلایل ، ماهی مرکب کبابی با سیر و جعفری راه خوبی برای پخت آنها است. با کمی آماده سازی و پخت سریع ، هیچ بهانه ای وجود ندارد که از این غذای سبک و خوشمزه لذت نبرید.

مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی با سیر و جعفری

مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی با سیر و جعفری
مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی با سیر و جعفری

برای تهیه 2 وعده از این غذا به مقادیر زیر نیاز دارید:

2 حبه سیر
روغن زیتون فوق بکر .
چند شاخه جعفری تازه.
5 ماهی کوچک تازه.
سیر برای دستور غذا با ماهی
سیر به این دستور طعم می دهد. اگرچه همه آن را دوست ندارند ، اما روش هایی برای تهیه آن وجود دارد که آن را نرم می کند.
مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه و سالم با سیر و جعفری

در این شرح مراحل آماده سازی ، خواهید دید که دستور العمل با دشواری کم و آماده سازی سریع است. به همین دلیل ، توصیه می شود در حال حاضر طبخ کنید ، زیرا علاوه بر این ، بافت و طعم مطلوب خواهد بود.

این دستورالعمل ها را دنبال کنید:

اولین قدم تمیز کردن ماهی  است . برای انجام این کار ، لازم است سر ماهی را جدا کرده و مواد که در داخل آن قرار دارد بردارید. همچنین می توانید از ماهی فروش بخواهید که او این کار ها راا برای شما انجام دهد.
ماهی تابه یا توری را با کمی روغن روی آتش بگذارید و ماهی  را بگذارید. 
در حالی که سرخ می شوند ، سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس شاخه های جعفری را بشویید و برگ های آن را بسیار ریز خرد کنید. در یک کاسه یا فنجان قرار دهید و با یک یا دو قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید .
بعد از 5 یا 6 دقیقه ماهی را بچرخانید و سس سیر و جعفری را روی آن بریزید. 5 دقیقه دیگر بپزید . حرارت را خاموش کرده و در صورت تمایل ، قبل از سرو کمی نمک و کمی آب لیمو اضافه کنید.
حالا که آماده سرو و طعم هستند ، ماهی کبابی را با سالاد ، مقداری برنج سفید ، مقداری سیب زمینی پخته یا سبزیجات بو داده همراه کنید.

نکات نهایی برای پخت و لذت بردن از بهترین ماهی کبابی
این دستور العمل که امروز به شما ارائه می دهیم بسیار آسان است و بسیار مقرون به صرفه است ، حتی برای مبتدیان در آشپزخانه. موفقیت همیشه تضمین شده است ، اما چند نکته کوچک می تواند کار را حتی ساده تر کند.

اول از همه ، توصیه می شود ماهی تازه را به جای یخ زده بخرید ، زیرا با آنها بافت بسیار لطیف تری به دست می آورید. علاوه بر این ، رعایت زمان پخت 5 دقیقه برای قطعات کوچک و 7 یا 8 دقیقه برای قطعات بزرگ ضروری است.

به طور مشابه ، اگر این دستور غذا را برای یک آپریتیف آماده کنید ، می توانید قبل از قرار دادن آن در تابه به حلقه یا برش برش دهید. با 3-4 دقیقه روی آتش کافی است . در هر صورت ، روغن باید بسیار داغ باشد و هنگام پخت ، آتش را در دمای متوسط ​​بگذارید.

توصیه می شود ماهی  را به عنوان منبع پروتئین به رژیم غذایی وارد کنید. در حد متعادل و با پخت مناسب ، آنها با سایر منابع غنی از مواد مغذی مانند تخم مرغ ، ماهی سفید ، ماهی آبی و گوشت بدون چربی ترکیب می شوند.

و تنها چیزی که باقی می ماند این است که دست به کار شوید و از یک دستور العمل خطا ناپذیر لذت ببرید. هم به عنوان یک غذای سالم  و هم به عنوان بخشی از منوی کامل تر ، مطمئناً همه کسانی که آن را امتحان می کنند عاشق می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.