پرش به محتوا
طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ ایتالیایی خوشمزه
اگر هوس چیزی نمکی و خامه ای دارید ، مطمئناً این دستورالعمل شما را راضی خواهد کرد. علاوه بر این ، هم می توانید در روزهای عادی و هم در موارد خاص از آن لذت ببرید.
چه چیزی بهتر از آشپزی برای افرادی که دوستشان دارید؟ با این حال ، بسیاری از ما هنگام تهیه ظرف فاقد ایده هستیم. اما نگران نباشید ، ما یک دستورالعمل برای شما انتخاب کرده ایم: سیب زمینی در سس قارچ. خوشمزه به نظر می رسد ، درست است؟
خوب ، ما پیشنهاد کرده ایم که این دستور العمل را پیشنهاد دهیم زیرا در نظر می گیریم که این ترکیب مواد سالم است که بر رژیم تأثیر نمی گذارد. علاوه بر این ، این یک غذای مخصوص است که می توانیم آن را برای یک جشن خانوادگی در نظر بگیریم ، یا اینکه کمی از روال زندگی خارج شویم.
چرا باید سیب زمینی را در سس قارچ درست کنید؟
اول از همه ، این یک دستورالعمل خانگی است ، که در آن فقط از ترکیبات با منشا طبیعی استفاده می شود. از یک طرف سیب زمینی داریم ، که طبق مطالعه منتشر شده در Critical Reviews در علوم غذایی و تغذیه ، غذایی است که ارزش غذایی زیادی دارد. این برای محتوای آن برجسته است:
ویتامین B ، به ویژه در نیاسین ، اسید پانتوتنیک ، فولات و ویتامین B6 که پیریدوکسین نیز نامیده می شود.
مواد معدنی مانند منگنز ، فسفر ، مس ، پتاسیم ، منیزیم و آهن.
کربوهیدرات ها
فیبر و پروتئین.
از طرف دیگر ، ما از برخی قارچ های خوشمزه استفاده می کنیم ، که از نظر تغذیه ای خیلی عقب نیستند. اطلاعات منتشر شده در وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) نشان می دهد که این مواد حاوی مس ، پتاسیم ، اسیدفولیک و نیاسین است. علاوه بر این ، ویتامین های C ، D و E را تأمین می کند.
سیب زمینی در سس قارچ
سیب زمینی یکی از پرکاربردترین مواد در هنر آشپزی است و مورد استقبال عمومی قرار می گیرد. به همین دلیل ، بنا به سلیقه می توان از آنها به طرق مختلف لذت برد. در این حالت ، ما آنها را با سس قارچ خوشمزه ای که طعم آن با ادویه هایی مانند فلفل و جعفری تقویت می شود ، می پوشانیم.
عناصر
1 پیمانه نمک.
½ پیاز خرد شده (50 گرم).
1 پیمانه فلفل سیاه.
3 سیب زمینی آب پز (450 گرم).
1 فنجان قارچ (120 گرم).
cream کرم فنجان (60 میلی لیتر).
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی (45 میلی لیتر).
3/4 فنجان شیر ، گرم (180 میلی لیتر).
2 قاشق غذاخوری آرد گندم (60 گرم).
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده (60 گرم).
آماده سازی
همه قارچ ها را نازک خرد کنید. همچنین می توانید از قارچ های کنسروی که از قبل بریده شده اند استفاده کنید. همه چیز به نحوه ترجیح آنها بستگی دارد.
توصیه می کنیم از قارچ های طبیعی استفاده کنید. این به این دلیل است که کنسروها کمی پردازش بیشتری دارند.
روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم گرم کرده و پیاز خرد شده را در آنجا تفت دهید (5 تا 10 دقیقه). بهتر است روغن زیتون را انتخاب کنید .
هنگامی که پیاز شفاف شد ، قارچ ها را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. این برای چسبیدن طعم ها به هم عالی است.
آرد گندم را اضافه کنید و تمام مواد را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید.
شیر را به مخلوط اضافه کرده و به هم زدن همه چیز ادامه دهید. شیر یک ماده اساسی در این دستورالعمل است ، به این ترتیب مخلوط ظاهر مشخص سس را بدست می آورد.
وقتی شیر داغ است ، به نقطه جوش ، خامه را اضافه کنید ، تا به سس خامه ای تر شود. نمک و فلفل را به دلخواه میل کنید.
مراقب باشید که چه مقدار فلفل به دستور غذا اضافه می کنید. برخی افراد غذای پرادویه را تحمل نمی کنند.
در مورد سیب زمینی هایی که با پوست آنها جوشانده شده است ، باید آنها را به شکل صلیب برش دهید.
وقتی همه چیز را در دست دارید و آنها آماده هستند ، هم آماده سازی و هم سیب زمینی ، فقط باید با ظرافت سس قارچ را روی سیب زمینی های خود پخش کنید.
با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید. در موارد خاص ، می توانید این دستورالعمل سیب زمینی را در سس قارچ با کمی شراب (سفید یا قرمز) همراهی کنید .
دستور تهیه سیب زمینی در سس قارچ یک موفقیت تضمینی در جدول است. غذاخوری ها به لطف طعم و بافت نفیس این غذا راضی و خوشحال خواهند شد .