پرش به محتوا
طرز تهیه سس تمشک خوشمزه برای انواع غذا
ما قصد داریم طرز تهیه سس تمشک را به روش ساده و همچنین مزایای این میوه قرمز که توسط متخصصان تغذیه توصیه شده است را آموزش دهیم.
طرز تهیه سس تمشک خوشمزه برای انواع غذا
سس تمشک یک انتخاب عالی برای تکمیل هر دو غذاهای شیرین و خوش طعم است. توصیه می شود زمانی که این میوه ها در فصل هستند ، آن را تهیه کنید ، زیرا نتیجه نهایی بهتر خواهد بود. همچنین لازم به ذکر است که این یک آماده سازی است که دارای مقدار زیادی مواد مغذی در داخل است.
به خاطر داشته باشید که همه متخصصان در مورد نیاز به ارائه میوه های قرمز از طریق رژیم غذایی توافق دارند . میوه های جنگل حاوی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی مهم است. اگر آنها در زمینه رژیم متعادل و متنوع گنجانده شوند ، وضعیت سلامتی بهبود می یابد.
دستور تهیه سس تمشک
قبل از اینکه به طور کامل به دستور غذا بپردازیم ، ما قصد داریم در مورد برخی از خواص تغذیه ای تمشک توضیح دهیم. این سبزی است که درون آن آنتوسیانین وجود دارد . این مواد مغذی گیاهی به عنوان رنگدانه عمل می کنند و رنگ قرمز را ایجاد می کنند . آنها همچنین می توانند تشکیل رادیکال های آزاد را خنثی کرده و خطر بیماری را کاهش دهند.
بر اساس مطالعه ای که در مجله آنتی اکسیدان ها منتشر شده است ، این عناصر در کاهش بروز آسیب های عصبی تخریب کننده موثر هستند. حتی هنگامی که بیماری ایجاد شد ، مصرف قابل توجهی از مواد مغذی گیاهی می تواند پیشرفت آن را به تاخیر بیندازد.
از سوی دیگر ، تمشک ویتامین C را تأمین می کند. این عنصر برای اطمینان از عملکرد مناسب سیستم ایمنی ضروری است. بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله Frontiers in Immunology ، دریافت کافی مواد مغذی خطر ابتلا به بیماری های تنفسی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش می دهد.
در نهایت ، نباید فراموش کنیم که تمشک به دلیل دارا بودن اسید فولیک به ویژه در دوران بارداری مفید است .
وجود دارد است علمی شواهد که نشان می دهد که لازم است برای افزایش عرضه این ویتامین در دوران بارداری به جلوگیری از ناهنجاری در جنین. در واقع مکمل آن معمولاً تجویز می شود . کمک اضافی از طریق رژیم غذایی مثبت خواهد بود.
عناصر
250 گرم تمشک تازه.
یک چهارم لیمو.
100 گرم شکر.
جت عسل.
گام به گام
ابتدا باید آب را در یک قابلمه قرار دهید تا شکر حل شود . برای تسهیل این مرحله ، از آتش آهسته استفاده می شود تا بعداً به دمای جوش برسد. پس از جوش آمدن مجدد حرارت را کم کرده و هم می زنیم تا شربت به دست آید. هنگامی که این اتفاق می افتد ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود.
هنگامی که شربت آماده شده در حال حاضر معتدل است ، وقت آن است که آن را در لیوان مخلوط کن وارد کنید. تمشک ها با آب شسته می شوند تا ناخالصی ها از بین بروند و به لیوان نیز اضافه می شوند.
مهم است که 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا به یک پوره بافت ضخیم برسید . در این زمان می توانید کمی چاشنی عسل اضافه کنید ، اگرچه این اختیاری است.
هنگامی که فرآیند آسیاب شدن به پایان رسید ، پوره از طریق چین یا از صافی خوب عبور داده می شود تا دانه ها را از تمشک خارج کرده و به نتیجه بسیار دقیق تری برسید. بافت باید صاف و زیاد ضخیم نباشد.
برای اتمام کار ، چند قطره آب لیمو به آن اضافه کنید. با استفاده از این روش ، سس تمشک بهتر اکسیداسیون را تحمل می کند تا ویژگی های ارگانولپتیک خود را برای مدت بیشتری حفظ کند . اگر طعم ترش خوشایند باشد ممکن است آب بیشتری اضافه کنید ، اما این در حال حاضر یک مسئله شخصی است. در نهایت ، همه چیز باید به خوبی هم زده شود تا یکپارچه شود.
تمشک ، توت قرمز
در این مرحله سس تمشک آماده می شود. توصیه می شود برای نگهداری مناسب در یخچال نگهداری شود. در یک ظرف شیشه ای پوشانده شده را به خوبی نگه دارید. در اینجا می تواند چند روز بدون خراب شدن بماند.
به این ترتیب شما مکمل کاملی برای کیک ، ماست ، دسر و بسیاری از دستور العمل های دیگر خواهید بود . حتی با برخی گوشتها می تواند عالی عمل کند. اکنون ، به خاطر داشته باشید که کیفیت تمشک های انتخاب شده کلیدی خواهد بود. شما می توانید موارد منجمد را انتخاب کنید ، اگرچه نتیجه چندان خوب نخواهد بود.
برای تقویت دسرها سس تمشک درست کنید
تهیه سس تمشک بسیار ساده است. همچنین می تواند مجموعه ای از آنتی اکسیدان های مهم را برای حفظ سلامتی ارائه دهد. اکنون ، به خاطر داشته باشید که این دستور غذا حاوی قندهای اضافی است ، بنابراین باید آن را در حد اعتدال مصرف کنید.
بهترین کار این است که آن را به رژیم غذایی متنوع و متعادل معرفی کنید. در این زمینه می تواند هم در غذاهای شیرین و هم خوش طعم عمل کند. به خاطر داشته باشید که می توانید بافت را با افزودن کم یا زیاد آب تغییر دهید تا به نتیجه مطابق سلیقه های فردی برسید. در صورت تمایل می توانید آب لیمو را به آب پرتقال تغییر دهید.