طرز تهیه سالاد با تخم مرغ که دوستش دارید

دو سالاد با تخم مرغ که دوستش دارید

سالاد با تخم مرغ که دوستش دارید

سالادهای زیادی وجود دارند که با توجه به ترکیبات موجود در آن ، هیچ وقت توانایی سیر کردن اشتهای شما را ندارند. به همین دلیل ، یک سالاد خوب تخم مرغ می تواند یک وعده غذایی باشد که نه تنها مغذی بلکه همچنین رضایت بخش باشد.

وقتی سالادهای تخم مرغ برای ما ذکر می شود ، ما معمولاً همیشه به فکر آماده سازی هایی هستیم که شامل تخم مرغ های پخته شده است. ما به ندرت به یاد می آوریم که سالادها روشهای دیگری از تهیه و از جمله تخم مرغ را امکان پذیر می کنند . برای کمک به شما در این مورد ، در اینجا گزینه های بسیار متنوعی وجود دارد که بسیار خوشمزه خواهد بود.

جنبه مهمی که در مورد سالادهای دارای تخم مرغ های سخت جوش باید به آن توجه شود این است که باید در همان روز تهیه آنها مصرف شود و حداکثر روز بعد اگر پوسته از قبل خارج شده باشد مصرف شود. اگر پس از پخت و پز در یخچال و فریزر ، در پوسته های آنها نگهداری شود ، حداکثر آنها تا چهار روز دوام می آورند . بدیهی است که این امر به این دلیل است که تخم مرغ ماده ای است که پس از پخته شدن ، شروع به از دست دادن ظرفیت حفظ خود می کند.

1- مخلوط سبزیجات و تخم مرغ

مواد لازم 

½ آووکادو

1 فنجان کینو-آ (160 گرم)

2 تخم متوسط

½ کلم بروکلی (100 گرم)

1 کیسه اسفناج (500 گرم)

روغن زیتون (مقدار مورد نیاز)

اختیاری: جوانه بروکسل .

آماده سازی

مخلوط سبزیجات و تخم مرغ

اول از همه ، ما باید کینو-آ  را آماده کنیم. به یاد داشته باشید که برای هر فنجان کینو-آ دو آب مطابقت دارد .

در حالی که کینو-آ در حال پخت و پز است ، ما تخم مرغ ها و کلم بروکلی را برای پخت و پز قرار می دهیم (ترجیحا باید بخارپز شود ، به طوری که در مدت زمان کوتاهی) باشد.

اسفناج را خوب بشویید و آبکش کنید.

پس از آماده شدن تخم مرغ ها ، پوسته را برداشته و آنها را به برش می دهیم .

خمیرها را از آووکادو خارج می کنیم و با کمی نمک و فلفل سیاه آن را چیده می کنیم. سپس کمی روغن زیتون اضافه کرده و ذخیره می کنیم. یکی دیگر از گزینه های مناسب برای این سالاد ، تهیه یک گواکامول سبک است.

همه مواد را در یک ظرف مخلوط می کنیم و با پانسمان آووکادو به طور جداگانه سرو می کنیم.

همچنین می توانید بخوانید: برنج با مرغ به سبک اسپانیایی

2- سالاد تخم مرغ هویج

مواد لازم

1 عدد لیمو

1 قاشق غذاخوری شکر (15 گرم)

4 تخم مرغ متوسط

3 هویج بزرگ

2 قاشق غذاخوری شیر (30 میلی لیتر)

روغن زیتون (مقدار مورد نیاز)

چاشنی ها: نمک ، فلفل سیاه

آماده سازی

سالاد تخم مرغ هویج

هویج را بشویید ، پوست آنرا خرد کرده و رنده می کنیم . ترجیحا باید رنده شده ضخیم باشد ، تا بتوانید راحت تر عمل کنید .

شکر را روی هویج بپاشید و رزرو کنید.

علاوه بر این ، تخم ها را می خرد و ضرب می کنیم. وقتی زرده ها و سفیده ها را کاملا یکپارچه کردیم ، شیر را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم.

سپس یک تخم مرغ نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

یک ماهیتابه را به آرامی چرب کنید و تخم مرغ ها را در آنجا بریزید تا املت پخته شود.

پس از آماده شدن املت ، اجازه می دهیم کمی در دمای اتاق خنک شود و آن را به صورت نوارهای نازک برش دهیم.

در یک ظرف ، هویج رنده شده را قرار داده و کمی روغن ، آب لیمو و نمک اضافه کنید. ما آن را حذف می کنیم تا مواد به خوبی ادغام شوند و در آخر قبل از سرو نوارهای تورشی را اضافه می کنیم.

تهیه سالادهای تخم مرغ بسیار آسان است و از آنجا که این ماده از ترکیب های مختلف پشتیبانی می کند ، بسیار آسان است که آن را در دستور العمل های مختلف قرار دهید. به یاد داشته باشید که همیشه نیازی به توسل به تخم مرغ های سخت جوش نیافته است : ما همچنین می توانیم آنها را به شکل تورسیل ، طعم دار و غیره آماده کنیم . حال ، در صورتی که بخواهیم ظرف را کم کالری نگه داریم ، بدیهی است که بهترین گزینه تخم مرغ های سخت جوش است.

با توجه به سالادهای تخم مرغ ، اینها عمدتاً به نوع برگ سبز موجود در آن بستگی دارد ، زیرا بعضی از آنها طعم تلخی بیشتری نسبت به بقیه دارند و می توانند طعم خاصی را تقویت یا مبدل کنند.

به عنوان مثال ، اگر سالاد هویج و سیب دارد ، بهتر است برای تقویت طعم و مزه ، بدون سس ، یک پانسمان شیرین و ترش را انتخاب کنید. از طرف دیگر برای سالاد کاهو ، گوجه فرنگی و تخم مرغ بهتر است یک وینگرگ اضافه شود تا طعم شدید تری به آن ببخشد .

1 دنبال این می گردید “طرز تهیه سالاد با تخم مرغ که دوستش دارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.