برنج با مرغ به سبک اسپانیایی

برنج با مرغ به سبک اسپانیایی

برنج با مرغ به سبک اسپانیایی

اگرچه آنها غذاهای بسیار سنتی هستند ، مرغ و برنج هنگام پختن دستور العمل های سالم ، خوشمزه و متفاوت از حد معمول ، امکانات بی پایان را ارائه می دهند. آیا شما علاقه مند به گسترش کارنامه آشپزی خود هستید؟

دستور العمل برنج با مرغ بسیار سبک اسپانیایی

برنج و مرغ مواد بسیار متداول در زمینه گوارشی هستند. آیا تا به حال فکر نکرده اید که آماده سازی های زیادی وجود دارد که می توانید با آنها انجام دهید و آنها شما را از یکنواختی در آشپزخانه آزاد می کنند؟ با این دستور العمل برنج مرغ به سبک اسپانیایی آشنا شوید و از طعم آن لذت ببرید.

وقتی به « سبک اسپانیایی » اشاره می کنیم ، در مورد دستور العمل هایی صحبت می کنیم که لمس روستایی یا ساحلی مناطق خاصی از اسپانیا را انجام می دهند. به طور کلی انواع خاصی از سبزیجات و ادویه ها ، در آماده سازی آنها ادغام می شوند.

برنج مرغ به سبک اسپانیایی

برنج مرغ به سبک اسپانیایی

همانطور که مشاهده می کنیم در تحقیقات منتشر شده در تحقیقات غذایی و تغذیه ، مرغ مانند سایر گوشت های سفید برای رژیم غذایی بسیار مناسب است. به طور خاص ، آنها علاوه بر آهن ، روی و ویتامین B پروتئین هایی با ارزش بیولوژیکی بالایی نیز تهیه می کنند.

از طرف دیگر ، در مورد برنج سفید ، ما می دانیم که این یک غلات است که مقدار زیادی کربوهیدرات دارد. به نوبه خود ، ارائه های غنی شده مواد معدنی – کلسیم و آهن – و ویتامین ها به ویژه ویتامین های B1 ، B2 و D را فراهم می کند.

با همه اینها ، جای تعجب آور نیست که بسیاری از افراد فکر می کنند بر اساس این مواد اولیه ، آماده سازی های نفیس ایجاد کنند. علاوه بر این ، می توانید با استفاده از برخی از مواد مورد علاقه خود برای تهیه این ظرف ، لمس شخصی خود را به آن بدهید .

برنج مرغ به سبک اسپانیایی

در این حالت ، برای تهیه برنج مرغ اسپانیایی ، می توانید از میگو و صدف نیز استفاده کنید تا لمس ساحلی تری داشته باشید. با این حال ، اگر این مواد را دوست ندارید ، می توانید بدون آنها نیز این کار را انجام دهید . برای تهیه دستور العمل در خانه آماده هستید؟

مواد لازم

برنج سفید (220 گرم).

2 ران مرغ (450 گرم).

1 لیوان آبگوشت مرغ (300 میلی لیتر).

1 هویج را برش دهید.

½ پیاز

3  حبه سیر ، خرد شده

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون (45 میلی لیتر).

2 قاشق غذاخوری زردچوبه (30 گرم).

2 قاشق غذاخوری نمک (30 گرم).

1 قاشق غذاخوری فلفل (15 گرم).

آماده سازی

ما جزئیات این کار را به صورت مرحله به مرحله شرح می دهیم. علاوه بر این ، ما به شما اطمینان می دهیم که آماده سازی بیش از یک ساعت طول نکشید ، بنابراین زمان نیز نباید نگران کننده باشد.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که با استفاده از روغن زیتون – پیاز و سیر را که قبلاً خرد شده بود ، سرخ کنید. به طور مداوم هم بزنید.

بعد ، ران مرغ را اضافه کرده و بپزید تا طلایی شود.

به یاد داشته باشید که باید هویج را به برش هایی که بیش از 2 سانتی متر ضخامت دارند برش دهید تا به طور مناسب پخته شوند.

در مرحله بعدی ، مرغ مرغ را به همراه هویج خرد شده ، زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید . خیلی خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

همچنین می توانید بخوانید: 8 فواید ناشناخته نوشیدن آب هویج

بعد از گذشت 20 یا 25 دقیقه ، مرغ را حساس کنید.

پس از آماده شدن ، ران ها را برداشته و برنج را به آن اضافه کنید تا آب مرغ را جذب کند.

حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمی بماند.

نکات اضافی

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که به مراقبت از شکل و سلامتی خود اهمیت می دهید ، می توانید این دستور العمل برنج مرغ با کالری کم کالری را تهیه کنید . در این حالت ، شما نیاز به جلوگیری از روغن و جایگزین کردن برخی از مواد با:

برنج

آبگوشت مرغ کم چربی

سینه مرغ

به طور خلاصه ، هر دو گزینه باعث می شود شما مانند یک متخصص آشپزخانه با کار بسیار کمی به نظر برسید. همچنین ، همانطور که قبلاً نیز اشاره کردیم ، مرغ و برنج تقریباً با همه چیز خوب پیش می روند : پیش بروید و با ترکیباتی که دوست دارید آزمایش کنید.

همچنین می توانید بخوانید: ده تغییر ساده که باعث می شود وعده های غذایی شما سالم تر شود

4 دنبال این می گردید “برنج با مرغ به سبک اسپانیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.