تاکو میگو را با این چند دستور العمل ساده و راحت آماده کنید

تاکو میگو را با این چند دستور العمل ساده و راحت آماده کنید

تاکو میگو را با این چند دستور العمل ساده و راحت آماده کنید

تاکو یک غذای کاملاً مکزیکی است. تهیه آن یک دستور ساده و آسان است و همچنین ارزان است. 

تاکو های میگو یک دستورالعمل با اصل مکزیکی است. انجام آنها بسیار آسان است و در مجالس خانوادگی یا دوستانه بسیار جذاب هستند. این یک غذای کاملاً متنوع است ، بنابراین می توانید موادی را که در یخچال یا شربت خانه دارید ، تهیه کنید و هر یک از دستور العمل هایی را که در زیر ارائه می دهیم تهیه کنید. دست از تلاش آنها برندارید!

دستور تاکو میگو با سس گوجه فرنگی

سس گوجه فرنگی یکی از بهترین مواد همراه با میگو است. بنابراین ، این تاکوهای خوشمزه به یکی از گزینه های مورد علاقه شما تبدیل می شوند. با یک کاهو ، سالاد آروگولا و سالاد پنیر سفید یا یک سالاد کاپرس با سس پستو از آنها لذت ببرید .

عناصر

میگو (500 گرم)

8 عدد تورتیلا گندم

1 پیاز کوچک که به ژولین بریده شده است

3 حبه سیر ، خرد شده

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر (45 میلی لیتر)

2 گوجه فرنگی خام بدون پوست ، له شده

نمک و فلفل برای چشیدن

پونه کوهی خرد شده و پیازچه

سس گوجه فرنگی یک ترکیب عالی برای میگو است. علاوه بر این ، این تاکو را می توان با غذاهای دیگری مانند سالاد نیز مصرف کرد.

حالت آماده سازی

ابتدا یک تابه را با روغن زیتون روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید.

وقتی پیاز به اندازه کافی پخته شد ، گوجه فرنگی خرد شده را بدون پوست و میگو به آن اضافه کنید ، آن را چاشنی و با حرارت متوسط و کم حدود 20 دقیقه بپزید.

بعد سس را بچشید ، نمک را اصلاح کرده و ادویه هایی را که مناسب می دانید به آن اضافه کنید.

طبخ نان گندم را در یک ظرف، به نوبه خود و به نوبه خود، 20 ثانیه در هر طرف.

برای پایان کار ، آنها را با سس گوجه فرنگی و میگو پر کنید.

دستور تاکو میگو کتک خورده

این دستورالعمل به ویژه با سس مایونز یا آئولی خانگی ترکیب می شود ، اگرچه اگر یک سس سبک تر می خواهیم ، می توانیم از 0 ٪ پنیر تازه زده شده با پودر سیر و پیازچه استفاده کنیم.

عناصر

1 وان پنیر خامه ای (220 گرم)

1 فلفل قرمز

1/2 فلفل سبز

1 پیاز قرمز

نمک ، فلفل و پودر سیر برای طعم و مزه

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بسیار بکر (30 میلی لیتر)

میگو تمیز و پوست کنده (400 گرم)

8 عدد تورتیلا ذرت

روغن آفتابگردان برای سرخ کردن

1 تخم مرغ

ارد

پودرهای سوخاری

حالت آماده سازی

ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت نوار ژولین برش بزنید و آن را به همراه میگو و فلفل دلمه ای به ظرفی اضافه كنید كه قبلاً با روغن زیتون بكر چرب كرده اید. فصل را مزه دار کنید.

در مرحله بعدی ، تاکوها را آماده کنید ، هر نان تورتیلا را با پنیر خامه ای میل کرده و بخشی از میگو را با سبزیجات ساطوری شده اضافه کنید.

برای تهیه خمیر ، هر قطعه را از آرد ، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری رد کنید.

پس از آن ، اجازه دهید نیم ساعت در یخچال استراحت کند تا اطمینان حاصل شود که تاکوها در حین پخت باز نمی شوند.

مقدار زیادی روغن آفتابگردان را در یک تابه بریزید و وقتی گرم شد ، تاکوها را یکی یکی اضافه کنید تا طلایی شود.

همانطور که آنها را از روی حرارت برمی دارید ، آنها را روی یک بشقاب با کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا چربی های اضافی آنها گرفته شود.

شما قبلاً میگوهای میگو را آماده کرده اید.

تاکو میگو با دستور العمل گوآکامول

تاکو میگو با دستور العمل گوآکامول

این دستور غذا را می توان به خوبی همراه سس خردل و عسل پخش کرد. همچنین می توانید یک طرف سرخ کرده گیاهی فصلی را انتخاب کنید.

عناصر

میگو تمیز (400 گرم)

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر (60 میلی لیتر)

1 حبه سیر خرد شده

کاهوی کوه یخی که قبلا شسته و برش خورده است (200 گرم)

نمک و فلفل برای چشیدن

10 عدد تورتیلا ذرت

برای سس گوآکامول:

1/4 پیاز قرمز

1 آووکادو رسیده

1/2 آب لیمو

نمک و فلفل برای چشیدن

پودر سیر

گوآکامول یکی از بهترین سس ها برای تهیه تاکوهای سنتی مکزیک است. علاوه بر این ، در این مورد خاص به ما کمک می کند تا طعم میگو را افزایش دهیم.

حالت آماده سازی

ابتدا برای تهیه گوآکامول ، پوست آنرا جدا کرده و گودال را از آووکادو خارج کنید.

با کمک هاون له کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید.

پیاز را پوست بگیرید ، آن را خیلی ریز خرد کنید و به هاون اضافه کنید

آب لیمو ، پودر سیر و فصل را اضافه کنید تا مزه دار شود.

امتحان کنید ، در صورت لزوم نمک را اصلاح کنید و ذخیره کنید.

بعد ، برای تهیه پر کردن ، یک سیر را پوست بگیرید و برش دهید. آن را به ماهی تابه با روغن زیتون داغ اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

میگوهای تمیز شده را اضافه کنید و بپزید تا تمام شود.

ظرف را از روی حرارت برداشته و کاهوی کوه یخی را که قبلاً برش خورده و شسته شده اضافه کنید.

برای مونتاژ تاکوها ، یک تورتیلا ذرت گرفته و کل پایه را با گوآکامول پخش کنید ، میگو و کاهو را پر کنید و آن را شکل دهید.

تاکو های میگو با گوآکامول آماده هستند.

هنوز این تاکوهای میگو را امتحان نمی کنید؟ نسخه ای را که بیشتر از همه دوست دارید انتخاب کنید و خانواده خود را با یک غذای خوشمزه و مغذی غافلگیر کنید.

همچنین می توانید بخوانید: طرز تهیه ماهی کباب شده با سس برنایز

4 دنبال این می گردید “تاکو میگو را با این چند دستور العمل ساده و راحت آماده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *