اثرات منفی استفاده از مایکروویو را در اینجا بخوانید
0 (0)

اثرات منفی استفاده از مایکروویو را در اینجا بخوانید

اثرات منفی استفاده از مایکروویو را در اینجا بخوانید

امواج الکترومغناطیسی می توانند ساختار شیمیایی غذا را تغییر داده و باعث آسیب دیدگی طولانی مدت شوند ، بنابراین توصیه می شود از مایکروویو به میزان کم استفاده کنید

اثرات منفی استفاده از مایکروویو را در اینجا بخوانید

وجود دارد تحقیقات متعددی در ارتباط با استفاده از امواج مایکرویو . این وسیله بسیار محبوب در خانه های سراسر جهان ، به ویژه در شهرهای بزرگ است.

مطالعات که نتایج استفاده دوره ای نشان داده اند در آسیب بزرگ به سلامت. در مورد اثرات منفی استفاده از مایکروویو در این مقاله اطلاعات کسب کنید.

مایکروویو چگونه کار می کند؟

بدون شک یکی از مدرن ترین اختراعات موجود است. به شما اجازه می دهد ظرف چند دقیقه غذای ما گرم یا آماده باشد.

استفاده از مایکروویو بسیار آسان است ، همچنین باعث صرفه جویی در وقت و انرژی می شود. اینها از برق کمتری نسبت به اجاق های معمولی استفاده می کنند.

آنها نوعی انرژی الکترومغناطیسی هستند ، درست مثل امواج رادیویی شامل امواج نور هستند.
هر مایکروویو یک مگنترون دارد. لوله ای که تابش تقریبی 2450 مگاهرتز در آن تولید می شود.
با مولکول های غذا تعامل دارد.
تمام امواج انرژی موجود در این دستگاه در هر چرخه قطبی را از مثبت به منفی تغییر می دهند ، یعنی میلیون ها بار در ثانیه.
این اصطکاک مولکولی گرما تولید می کند.
همچنین به اسیدهای آمینه آسیب می رساند و یا از بین می برد و آنها را به مواد سمی برای بدن تبدیل می کند.

چه عواملی باعث ایجاد مایکروویو در غذا می شود
استفاده از مایکروویو تغییرات زیادی در غذا ایجاد می کند ، از جمله:

ایجاد مواد سرطان زا با تبدیل مولکول های آنها.
کاهش زیست سازگاری مواد مغذی آن (مواد معدنی و ویتامین ها).
اتلاف بین 60 تا 90٪ انرژی.
کاهش مقدار پروتئین آن و ایجاد رادیکال های آزاد.
3 اثر مضر مایکروویو

1- انفجار

اول از همه ، هنگام گرم کردن مواد غذایی مایع ، انفجار می تواند رخ دهد :

با گرم کردن آب در مایکروویو ، می تواند به دمای جوش برسد اما بدون “حباب” های سنتی.
به همین دلیل ، ما همیشه نمی فهمیم که آب جوشیده است یا نه.
بعضی اوقات ممکن است در هنگام باز شدن درب ظرف منفجر شود و

دما تغییر کند.
این باعث سوختگی شدید دست ، صورت ، گردن و … می شود.
هنگام گرم کردن آب باید احتیاط کنید ، چه برای چای ، قهوه یا یک محیط مایع مانند آبگوشت یا شیر.

2- شستشو

این چیزی است که باید ما را نگران کند ، زیرا به طور مستقیم بر سلامتی تأثیر می گذارد.

بعضی از ظروف هنگام گرم شدن مواد شیمیایی را به دلیل شسته شدن پلاستیک آزاد می کنند.
بلع این مواد می تواند سرطان زا باشد.
مراقب باشید و به ظروفی که از نظر مایکروویو ایمن نیستند بسیار توجه کنید. اگر شما باید از این وسیله برای گرم کردن استفاده کنید ، ترجیح داده می شود که غذا را به یک بشقاب یا تخته شیشه منتقل کنید.

همچنین می توانید بخوانید: چگونه سرخ کن خود را به راحتی تمیز کنید

3- تغییر در غذا
سوم ، همانطور که در بالا ذکر شد ، تغییر در غذا است.

مایکروویو سطح ویتامین B 12 را کاهش می دهد. 12 برای تشکیل سلول ها و گلبول های قرمز مهم است.
و همچنین تقریبا به طور کامل فلاونوئیدها را از بین می برد ، که ضد التهاب هستند و گفته می شود به جلوگیری از سرطان کمک می کنند .
همچنین می تواند آنزیم های موجود در شیر مادر را از بین ببرد و خاصیت آنتی بیوتیکی آن را از بین ببرد.
خطرات استفاده از مایکروویو

خطرات استفاده از مایکروویو

خوردن غذایی که روزانه دوباره گرم می شود یا در مایکروویو پخته می شود باعث آسیب دائمی در طولانی مدت می شود . این به دلیل تغییراتی است که مواد مغذی موجود در غذا متحمل می شوند.
بدن انسان توانایی تجزیه مواد ناشناخته را ندارد. آنهایی که درون غذای گرم شده در این دستگاه تشکیل می شوند.
تولید هورمونها (زن و مرد) تغییر کرده یا قطع می شود.
مصرف مواد غذایی تهیه شده در مایکروویو باعث رشد تومورهای سرطانی در معده و روده می شود (به همین دلیل موارد سرطان روده بزرگ بسیار مکرر است).
به دلیل تغییرات ایجاد شده در پلاسمای خون و غدد لنفاوی.
عملکردهای شناختی مغز را تغییر می دهد. باعث از دست رفتن حافظه ، بی ثباتی عاطفی و عدم تمرکز می شود.
استفاده از مایکروویو با بیماری های مختلفی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا مرتبط است.
آنها تابش الکترومغناطیسی ایجاد می کنند.
شیر مادر را گرم نکنید
تحقیقات دیگر مربوط به استفاده از مایکروویو مربوط به استفاده از آن برای گرم کردن شیر مادر است.

متخصصان اطفال گزارش می دهند که این یک عادت بسیار سالم نیست و مادران باید از این عمل اجتناب کنند ، تا فرزندان خود مشکلی ایجاد نکنند.

اگرچه درست است که گرم شدن شیر روی اجاق گاز باعث از بین رفتن برخی مواد مغذی می شود ، اما با مایکروویو این آسیب بیشتر است.

این بدان دلیل است که ، همانطور که قبلاً گفته شد ، امواج الکترومغناطیسی اجزای آنها را اصلاح می کند .
چه عواملی می تواند در نوزادان به وجود بیاید ، اینكه آنها بیشتر اوقات بیمار می شوند ، سیستم دفاعی خود را در شرایط خوبی ندارند ، و شروع به تولید مقدار بیشتری رادیكال آزاد می كنند و غیره
ممکن است برای شما جالب باشد: نحوه تمیز کردن اجاق گاز و مایکروویو به طور طبیعی

یاد آوردن
باید توجه داشته باشیم که در صورت استفاده نادر از بدن ، اثرات آن فوری نخواهند بود و آسیبی به بدن نمی رسانند.

مانند همه موارد ، هنگامی که بیش از حد مورد استفاده یا مصرف قرار گیرد ، در همانجاست که اشکال اصلی آن ایجاد می شود. به همین دلیل ، توصیه اصلی ما این است که استفاده از این دستگاه را به تدریج کاهش دهید.

برای جلوگیری از ایجاد ناراحتی در آینده ، باید از آن در موارد ضروری استفاده کنید. و شما آیا ترجیح می دهید غذای خود را روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید؟

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *