آیا مواد غذایی توسط ویروس کرونا آلوده می شوند؟

آیا مواد غذایی توسط ویروس کرونا آلوده می شوند؟

آیا مواد غذایی توسط ویروس کرونا آلوده می شوند؟

با تمام ترسی که از گسترش ویروس ایجاد شده است ، بسیاری از آنها می دانند که آیا امکان آن وجود دارد که از طریق غذا منقبض شود. در این مقاله ، آنچه که دانشمندان تاکنون می دانند را توضیح خواهیم داد.

در پی هشدارهای مرتبط با Covid-19 ، بسیاری از افراد این سؤال را مطرح می کنند : آیا مواد غذایی توسط کرونا ویروس آلوده می شود؟ از این گذشته ، اکثر استراتژی ها در برابر این همه گیر جهانی متمرکز بر پیشگیری است. چه چیزی راجع به آن باید بدانیم؟

اول از همه ، باید روشن باشیم که تأخیر یا جلوگیری از رشد عفونت ها در دست ماست. این امر به آژانسهای بهداشتی امکان می دهد تا منابع در دسترس برای مقابله با اوضاع را به درستی اختصاص دهند. به این معنا ، اقداماتی مانند شستن دست ها ، ضد عفونی خانه ها و ماندن در خانه می تواند کمک کند.

اشخاصی مانند مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها می گویند که ویروس می تواند در برخی از سطوح فعال باشد. در صورت تماس با ویروس می تواند باعث ایجاد عفونت شود و سپس دهان ، بینی یا چشم های خود را لمس کند.

همچنین می توانید بخوانید: توصیه هایی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا ویروس

اما آیا مواد غذایی توسط ویروس کرونا  آلوده می شوند؟

غذایی اداره ایمنی اروپا (EFSA) در بیانیه ای گزارش داد که هیچ مطالعه است که می تواند اعلام کرد که مواد غذایی از مسیر وجود دارد انتقال کروناویروس . تا به امروز ، هیچ گزارشی در مورد انتقال ویروس از طریق مواد غذایی وجود ندارد.

با این حال ، ما برای مقایسه این نتایج و نتیجه گیری محکم به تحقیقات بیشتری نیاز داریم. آنچه ما با اطمینان می دانیم این است که ویروس در برابر گرما بسیار مقاوم نیست. به همین دلیل ، پخت و پز غذا در غذاها باید خطر ابتلا به عفونت از طریق غذا را به شدت کاهش دهد.

دانستن این موضوع ، باید از خوردن مواد غذایی خام پرهیز کنیم ، به خصوص وقتی در مورد غذای منشأ حیوانات صحبت می کنیم. ما برای جلوگیری از شیوع ویروس باید اقدامات احتیاطی شدید را در حوزه غذا انجام دهیم.

تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر تأیید این موضوع وجود ندارد که مواد غذایی می توانند مسیری برای عفونت کروناویروس باشند (Covid-19). با این وجود ، اقدامات پیشگیرانه بسیار مهم است.

با وجود این عقیده که انتقال آن به انسان از مصرف برخی حیوانات ناشی می شود ، اما مقالات علمی زیادی درباره این موضوع وجود ندارد. در حقیقت ، بیشتر مقالات موجود درباره خصوصیات اپیدمیولوژیک آن صحبت می کنند ، اما در مورد درمانها ، عوامل خطر یا پیشگیری نیست.

به همین دلیل ، ما احتیاط زیادی را توصیه می کنیم. اگرچه به نظر نمی رسد که مواد غذایی منبع مسری باشد ، ما باید اقدامات بهداشتی شدید را انجام دهیم. پخت و پز کامل غذا و اقدامات صحیح ذوب ، عدم وجود ارگانیسم های بیماری زا را تضمین می کند.

برای جلوگیری از انتشار کرونا ویروس از تماس دست خودداری کنید

بهترین کاری که می توانیم برای جلوگیری از شیوع ویروس انجام دهیم ، جلوگیری از تماس بین افراد و داشتن بهداشتی خوب دست ، به خصوص پس از لمس کردن سطوح یا دست زدن به اشیاء است. قبل از هرگونه آماده سازی آشپزی ، بهداشت مناسب برای اطمینان از از بین بردن هر اثری از ویروس روی دستان ضروری است.

مصرف احتیاط در هنگام عطسه یا سرفه نیز برای کاهش شعاع فعالیت ویروس ضروری است. وقت آن است که به اخطارهای سلامتی توجه کنیم و در جستجوی آخرین اخبار دقیق باشیم.

روش های انتشار ویروس هنوز در حال مطالعه است و به زودی اطلاعات بیشتری در مورد توانایی آن برای زنده ماندن در مواد غذایی خواهیم داشت. با این وجود ، فعلاً بهتر است غذاهایی را که به طور مناسب بسته بندی شده اند میل کنید.

بهداشت صحیح دست قبل از دست زدن به مواد غذایی برای کاهش خطر آلودگی مواد غذایی بسیار مهم است.

یادآوری نهایی

عدم آگاهی در مورد کورو ویروس و گسترش سریع آن باعث ایجاد زنگ خطر و هرج و مرج اجتماعی می شود. ما باید آرام باشیم و اقدامات احتیاطی را رعایت کنیم تا در حد ممکن سرعت عفونت کاهش یابد . به این ترتیب ، بیشتر محتمل است كه خدمات بهداشتی و درمانی بتوانند مراقبتهای تضمین شده را برای همه بیمارانی كه روزانه وارد می شوند ، ارائه دهند.

بهداشت مواد غذایی ، همانند بهداشت دست نیز ضروری است. ما باید غذاهای خود را کاملاً طبخ کنیم ، حتی اگر وجود ویروس در مواد غذایی با اطمینان اثبات نشده باشد. مهمتر از همه ، احتیاط و مراقبت ویژه برای افراد مسن و افراد در معرض خطر توصیه می شود ، که ممکن است بیشترین ویروس را تحت تأثیر قرار دهند.

همچنین می توانید بخوانید: چه چیزی را باید از علائم کرونا ویروس بدانید؟ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.